Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2021, 21:09
4958
13

Журналіст спростовує. Нецензурних висловів від Коноплі не було

Заплутана ситуація між ЗМІ та гравцями

| Оновлено 14 вересня 2021, 21:09
4958
13
Журналіст спростовує. Нецензурних висловів від Коноплі не було
uaf.ua

Журналіст передачі Футбольний формат Олег Ящук спробував внести ясність у ситуацію навколо захисника «Шахтаря» і збірної України Юхима Коноплі.

Раніше Ящук повідомив, що Конопля після матчу Чехія - Україна по-хамськи відповідав журналістці і навіть використовував нецензурну лайку. Тепер Ящук в своєму Instagram повідомляє, що нецензурної лексики не було, але Юхим все одно відповідав некоректно.

«З Юхимом Коноплею після матчу з Чехією спілкувалася одна з моїх молодих колег. Не я особисто. Вони вели переписку в соціальних мережах. Це приватні повідомлення, з етичних міркувань їх ніхто не показував - жодна сторона. Але історія така, що гравець «Шахтаря» образив журналістку. Відповів некоректно, довів її до сліз. Так ми почули з її вуст. Оскільки така ситуація повторилася не в перший раз з нашими колегами, я вирішив більше не мовчати в ефірі. Багато гравців «Динамо» і «Шахтаря» не знімають корону. І дозволяють собі грубість, зухвалість в сторону ЗМІ».

«Цього разу саме з боку Коноплі нецензурщини, як виявилося, не було. Тепер це точно стало відомо. Але його реакція на смс викликала розчарування в професії, колега ніколи не думала, що так вчиняють з журналістами, що це тепер норма (хоча це було звичайне прохання, а не провокація)».

«Можна ж завжди знайти компроміс. Випадки з хамством і грубим залицянням до дівчат-журналісток саме Коноплі не стосуються. Це вже інша історія, яка набирає обертів. В майбутньому є бажання надавати відеозаписи, якщо це можливо. Хоча не хочеться псувати гравцям репутацію».

«Якщо говорити про Коноплю, то тут, скоріше, погарячкували всі, виникло непорозуміння. Але на майбутнє всі мають надію, що ставлення до ЗМІ зміниться, буде взаємна повага. Приклади для інших - Степаненко, Кривцов, Пятов, Бондар, Мораес».

«Щоб всі поважали і цінували роботу один одного. Всі ж в одному кораблі, одна команда, яка повинна розвивати український футбол. Уже вчора до нашої колеги звернувся президент одного з двох топ-клубів УПЛ. Пообіцяв підтримку і навіть охорону, якщо знадобиться. Респект. Сподіваюся на подальше розуміння і правильні висновки», - написав Ящук.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
steelmaker
Короче, понятно. Высер есть, доказательств нет. Переписку выкладывать не готовы, но человека обосрать успели. Поэтому таким журналистам и не доверяют. Жалко, что люди поносят других и свою профессию такой "работой".
maneKen
А завтра наверное выясниться, что он вообще не вел переписки с журналистами, мда такой смех, Ящук это Циганик 2.0 ? Лиж бы заявить что-то громко-громко, но не факт, что это является правдой. Типичная "профессиональная" журналистика, а еще на футболистов жалуются и удивляются почему же с ними общаться не хотят.
ALKOSruLKA
... завтра виявиться, що це журналіст обматюкав Коноплю!
Lion
Таких "журналистов" допускать к интервью нельзя!
BUCH
Я болельщик ДК, так вот помню , как Алиев поставил на место Рыжую прошмандовку , которая задалбывала кучей глупых вопросов...
Футболисты тоже люди и нервы у них бывают тоже на пределе!!!
А вот журналисты - это уже другая сторона медали...
Burevestnik
им главное обгадить человека и пусть он отмывается.
через какой-то период сами опровергают... но поезд уже ушел...
rus
А извиниться никто не хочет.
turist86
Версія:
Дівчині-журналістці не дають спокою лаври (і гроші) Влади Седан (Зінченко) і Даші Савіної (Бондар).
Вирішила "підкотити" до Коноплі (молодий, перспективний, неодружений), написала у соцмережі.
Але у Юхима вже є Анастасія Гладун (до речі, подруга тієї ж Савіної і "колишня" Дениса Попова), от він і послав її куди подалі.
Журналістка поплакала (не факт, що щиро), але нікому скаржитися не стала, бо ж це типу особисті, а не професійні стосунки. Ящук не розібрався і вирішив, для "хайпу" історія саме те.
vok_vok
Губошльопи зобиджаються.
Primovocatus
И зачем пипеток подсылать к мужикам??? Пускай у Магучих и Харлан берут вьюхи.
JohnDoe
Видать быстро поставили на место журнашлюшек,скандала не вышло
Саша Яковенко
"Уже вчора до нашої колеги звернувся президент одного з двох топ-клубів УПЛ. Пообіцяв підтримку і навіть охорону, якщо знадобиться. Респект."
______________________________________________--
Якщо вже і охорона потрібна, то справа дійсно жахлива.
fan_007
Все гораздо проще. Позвонили из пресс-службы и кротов и "вежливо" пригрозили пальчиком с убедительной просьбой так больше не делать. Иначе отзыв аккредитации и прочие "излишества нехорошие"... И вообще, негоже на юную кротовскую звезду наговаривать...