Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2021, 09:15
2391
3

Віктор ВАЦКО: «Динамо – найбільш збалансована команда»

Спеціаліст – про перемогу киян над «Металістом 1925»

| Оновлено 14 вересня 2021, 09:15
2391
3
Віктор ВАЦКО: «Динамо – найбільш збалансована команда»
ФК Динамо Київ

Відомий коментатор Віктор Вацко прокоментував перемогу київського «Динамо» над харківським «Металістом 1925» (2:0) в матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги.

«Я вважаю, що Динамо зараз найбільш збалансована команда українського чемпіонату. Мені подобається, як Шкурін грає на позиції центрального нападника. Він виглядає все краще і краще. Але це не топ-центрфорвард для Динамо. Команда сильна в обороні і в атаці . Команда готова функціонально. Також є проблема в центрі захисту: два молодих футболісти і немає заміни», - сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Є Бурда, Шабанов, Кендзьора. Вони всі можуть зіграти в центрі захисту. А те, що грають два молодих гравці - величезний плюс, перспектива. Як і те, що Попов - також доволі молодий гравець, який одужає і займе своє місце в складі.
Viktor Krichevskii
У меня иногда ощущение что коментаторьі лучше разбираються в футболе чем тренера и бьівшие футболистьі, хотя не играли в проффутбол...теоретики-оставьте свое мнение при себе! Єти схемьі и теория для шахмат...
Viktor Krichevskii
Играть головой и вьігружать есть кому....посмотрим на фоне Бенфики....Бенфика очень сильна....как раз проверит балансировку