Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 15 вересня 2021, 18:01
4684
7

Мирон МАРКЕВИЧ: «Петраков з Маліновським повинні знайти спільну мову»

Спеціаліст – про конфлікт у збірній України

| Оновлено 15 вересня 2021, 18:01
4684
7
Мирон МАРКЕВИЧ: «Петраков з Маліновським повинні знайти спільну мову»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Екс-головний тренер «Металіста» і збірної України Мирон Маркевич прокоментував непорозуміння між півзахисником «Аталанти» Русланом Маліновським і виконуючим обов'язки головного тренера національної команди Олександром Петраковим.

«У кар'єрі кожного футболіста трапляються моменти непорозуміння. Тим паче, коли йдеться про амбітного фахівця і гравця високого рівня. Порада одна: потрібно сідати, обмінюватися думками і домовлятися. Тут другорядне, хто буде ініціатором цієї зустрічі: головне, щоб цей діалог пішов на користь справі.

Пригадується, що коли я тренував «Металіст», то Тайсону і Крістальдо не подобалося, що я їх змушував грати в один-два дотики і не перетримувати м'яч. Вони не відразу усвідомили, що від них вимагається, і кожне моє рішення зустрічали невдоволенням. Але все ж консенсус був знайдений. В результаті Тайсон став зіркою «Металіста» і капітаном команди, а Крістальдо забив більше 40 голів.

Думаю, що і Петраков з Маліновським повинні знайти спільну мову. Тільки хочу їх попередити: часу на розкачку вже немає. Адже вирішальні матчі за путівку на чемпіонат світу вже на носі. А Маліновський потрібен збірній України», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
О чём Петракову договариваться с зарвавшейся "звездой??? Гомес уже договорился!!!
Boss
Малиновский хорош на позиции выдвинутого плеймейкера или мецалы.
не опорник, не бокс ту бокс темболее не вингер.
Don Sergio
А я и не припомню в каком из матчей он играл хорошо, у меня такое впечатление от его игры, шо он может показывать хороший футбол только в строго натренированных ситуациях, когда требуется креативность и импровизация, он никакой. А так как в сборной что либо натренировать сложно, то и полезность такого игрока сомнительна
bullyUA
Тренеры не всегда правы. На левом фланге от Малиновского толку не много. Надо использовать возможности каждого футболиста, а не ломать их под нужды команды. Левый вингер сборной очень нужен, но это точно не Малиновский.
dd dent
Уровень пусть показывает и вызывать и ставить тогда, а если нет, то и говорить особо не о чем