Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 13 вересня 2021, 23:38
74274
186

ПЕТРАКОВ: «Маліновський образився. Сів і поїхав. Але інтереси команди вище»

В. о. головного тренера збірної України розповів про ротацію в команді

| Оновлено 13 вересня 2021, 23:38
74274
186
ПЕТРАКОВ: «Маліновський образився. Сів і поїхав. Але інтереси команди вище»
Футбол 1. Олександр Петраков

В. о. головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів про ротацію в команді перед товариським матчем з Чехією (1:1):

«Я незадоволений матчем проти Казахстану. Перший тайм нам вдався, а в другому сталося щось незрозуміле. Чисто тактичні помилки. Я не дуже задоволений своєю роботою. В першу чергу, втратою двох очок у Казахстані.

У товариському матчі з Чехією я заздалегідь хотів зробити ротацію. Після гри з Францією до мене підійшли гравці «Шахтаря». У нас була попередня розмова, щоб відпустити їх, вони сильно втомилися. Недовго думаючи, я відразу покликав гравців «Динамо». Кажу: у нас колектив, єдина команда, тоді також підуть Сидорчук, Забарний і Циганков. Так буде нормально, кажу, і динамівці підуть, і з «Шахтаря».

Гравці «Динамо» нормально відреагували. З «Динамо» мені теж дзвонили, як і з «Шахтаря». У мене немає секретів. Я взяв і відпустив. Це нормально, не було ніяких конфліктів і тиску на мене. Ну, поїхали б вони з нами, були б три дні з нами. Але я ж бачу, що вони вже не налаштовані грати в Чехії.

Фото: УАФ. Руслан Маліновський

Ще Маліновський підійшов і каже: теж хочу поїхати. Адміністратор сказав йому, що ми купили тобі квиток на 9 вересня, ще ж матч у Чехії. А Руслан каже: не хочу залишатися, хочу поїхати. Він нічим це не пояснив. Я попросив адміністратора взяти йому квиток. Якщо людина хоче їхати, то нехай їде. Немає ніякого конфлікту, ми не сварилися, нічого такого.

Ми спочатку поговорили з ним в Казахстані. Я йому розповів: у нас нова схема гри. Як ми будемо з тобою працювати, кажу. Він відповів: рік тому, коли я грав в Бельгії, то був би проти, але зараз граю в Італії, а там є вираз італійський, що на першому місці інтереси команди, а потім вже особисті. Я йому сказав: тримай руку, молодець.

На «Олімпійському» я до нього підійшов і запитав: Руслан, ти готовий грати з Францією, якщо я випущу тебе на заміну. Він образився. Каже: в Казахстані я не грав, а чому не граю тут? Ми ж з тобою домовлялися, кажу: інтереси команди в першу чергу. А він каже: я образився. Кажу: я тоді вибачаюсь перед тобою, це тебе влаштує? Він відповів, що ні. Все. Він сів і поїхав. Все нормально, ми не сварилися, ми в хороших відносинах. Хочеш їхати – їдь. Це ж не клуб, де контрактні зобов'язання. Це національна збірна, не хочеш – їдь».

На запитання Віктора Леоненка: «А назавжди Маліновському можна взяти квиток?» – Олександр Петраков відповів: «Навіщо назавжди? Щоб я став ворогом нації? Я нічим не образив людину. Він хотів поїхати».

 
Оцініть матеріал
(724)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо
Футбол | 17 квітня 2024, 07:38 1
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо

Дивіться 17 квітня о 15:30 перенесений матч 16-го туру УПЛ

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 5
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Коментарі 186
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jakub Lukasz Salamaj
Петраков поступил правильно,не хочешь - давай. Никто не держит. И пускай все знают какие играчушки. Об этом надо говорить и не скрывать.
axylinam
Петраков прав, Малиновский строит из себя супер звезду, сыграл хороший сезон за середнячка итальянского чемпионата и пока на этом всё
Stanislav Matusevych
Мені Петраков все більше подобається. Просто каже, те, що є, і свої думки з цього приводу. Без якихось недомовок і образ. При цьому не прогинається під наших звЬОзд. Конкретно Маліновський, незалежно від того, що він показував за свої клубні команди, в збірній не вирізнявся ніколи. Періодично ще й провалювався, як весь цей рік. Не тягне рівень - не буде мати гарантованого місця у складі. Молодець Петраков, хочеться, щоб у нього зі збірною склалося.
Михаил Степанов
Если Малина считает себя незаменимым перцем, самое правильное дать ему долгосрочный отпуск. Тем более, как показала жизнь, он очень мало в последнее время дал сборной. Пусть сосредоточится на игре в клубе и подумает он для СБОРНОЙ или сборная для него
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ALKOSruLKA
Маліна повністю провалив Євро... В Аталанті одне, а в збірній зовсім інше... Місце треба заслужити не клубними досягненнями!
DK1970
Малина звезду поймал...
avtv5555
Малиновский однозначно не прав. Прав ли Петраков, покажет время. Он хороший и порядочный человек?. Да. Но этого мало. Хороших людей у нас много. Сможет он добиться результата и выйти на ЧМ?, вот тогда мы и получим ответ. Пока что его высказывание о том что он будет играть с одной тактической схемой вызывает много вопросов.
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1970
Петракову желаю твёрдости в своих решениях...
firstromario
є два варіанти, таке як шевченко з павелком де взагалі нічого не зрозуміло і так як петряков, де він взагалі нічого не приховує. вже краще так як петряков. може не ідельний вид спілкування, але мені чесно було приємно коли він прямо сказав що в кінці грали з французами на нічию. інші б пробували перекручувати.
Алексей Голяченко
Пересмотрел матчи сборной и только сейчас напишу. Я за Петракова
Прости Руслан, но ты сдал в сборной
Vbolivalnyk-Peter
Я ще розумію, якби Руслан вийшов на тих 20 хв у грі з Козахстаном, та феєрив би на полі. А так вийшов - і його на полі практично ніхто не помітив. То які можуть бути претензії/вимоги щодо гри проти французів, гри, де і дурню зрозуміло було, що основна робота протягом усього матчу - це буде захист (щось я не помітив за Малиновським великої любові до оборонних дій)...
Fangold
А Леоненко як завжди, аби говна налити
Саша Яковенко
Звьоздочка моя, тіхо для тебья заспіваю пісню цю задушевную.
cucumber
лично у меня негативное отношение начало возникать к Малиновскому, когда его жена в соцсетях начала писать что нельзя ее мужа критиковать, а нужно только поддерживать. начала рассказывать, что вот в России болельщики всегда своих поддерживают, даже когда они плохо играют, а украинским нужно поучиться у них! вместо того, чтобы лучше играть футболисту, нам нужно его лучше
поддерживать!
PFCLviv
Професіоналом і людиною треба родитись, ще раз в тому переконався дивлячись на піжона Маліновського...
Просто захоплююсь професіоналізмом, самовіддачею, патріотизмом і лідерськими якостями нашого "старічка" Андрія Ярмоленка ! Ярмола просто ТОПчик, як футболіст, як людина, як професіонал! Теж і травми, і вік... Але Андрюха боєць на полі і справжній лідер! Оце професіонал! Поважаю Ярмолу! Ярмола гарний приклад для молоді! Андрюха, так тримати.
pmelnik7788
уже игр 5 от человека отскакивает как от бревна, а он еще и обижается! С Седаном нах!
roman_kros
Не мені звичайно судити, але в мене би не було довіри до чувака, який публічного переказує зміст приватної розмови. Відкритість може і добре, але тут перегиб. Про Караваєва те саме, нафіга було говорити на цілу країну, про те, як він вчив його крити гравця? Зате Павелку він прямо підлизує, який той красавчик, як підтримав, - це совкова звичка лизати начальству. Чому коли відпусти гравців Динамо і Шахтаря просять, то це типу ок, а прохання Маліновського покинути розташування раптово вважається дичиною? - чеміонат Італії ніхто не відміняв і в Таланти також ЛЧ. Змішані враження про мужика, прогноз - що його приставка "во" нікуди не зникне.