Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:28
945
2

Колос - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обом командам треба вибиратися з підвалу турнірної таблиці

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:28
945
2
Колос - Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

У 7-му турі української Прем'єр-Ліги у неділю 12 вересня в Ковалівці на стадіоні «Колос» футболісти місцевого клубу прийматимуть «Маріуполь».

«Колос»

Ковалівський клуб, який в нинішньому сезоні представляв Україну в кваліфікації Ліги конференцій, дуже невдало розпочав новий сезон і на даний момент опинився в числі аутсайдерів чемпіонату країни. В п'яти матчах була здобута лише одна перемога над дебютантом турніру харківським «Металістом-1925» з рахунком 1:0, двічі ковалівці зіграли внічию і ще два рази залишали поле переможеними. Особливо болючою була розгромна поразка в попередньому турі від «Динамо» 0:7.

Враховуючи ще й те, що «Колос» не зумів пробитися до групового етапу єврокубку, багаторічний наставник команди Руслан Костишин подав у відставку і майбутній матч буде першим, коли його не буде поруч з тепер вже колишнім підопічними. А керувати діями футболістів буде помічник Костишина Сергій Кузнецов.

Перш за все, господарям поля треба психологічно відновитися і вийти зі складної ситуації, в якій вони опинилися. А те, що кваліфікованих гравців тут вистачає, українські шанувальники футболу не раз переконувалися.

«Маріуполь»

Але якщо у «Колоса» в активі все ж є п'ять очок і одна перемога може підняти їх в середину турнірної таблиці, то у «Маріуполя» все зовсім погано. Шість проведених матчів і лише одна нічия в першому турі зі «Львовом» 1:1. Причому три поразки команда зазнала у себе вдома за підтримки рідних трибун.

Можна багато говорити про те, що вже протягом багатьох років маріупольський клуб орендував цілими групами гравців, перш за все з «Шахтаря». Але тоді, в основному, це були вже кваліфіковані футболісти, які пограли на високому рівні. Зараз же у Остапа Маркевича більшою мірою молодь і навіть сам головний тренер ратує за те, що клубу потрібні досвідчені гравці практично в кожній лінії.

Показовим є, наприклад, такий факт, що в поєдинку 6-го туру проти «Інгульця» наставник в перерві випустив на поле відразу двох виконавців Удода та Хромея, яким виповнилося лише по 17 років. Але і це ще не все. Як стало відомо після поєдинку в Кропивницькому, через травму приблизно на два місяці вибув зі строю один з найдосвідченіших на сьогодні гравців «Маріуполя» Чоботенко. Через дискваліфікацію не вийде на поле ще один захисник Мампассі. І також під питанням залишається участь в матчі Очеретька, який через пошкодження не грав з «Інгульцем».

Статистика зустрічей

В українській Прем'єр-Лізі «Колос» і «Маріуполь» провели 8 матчів і мають по чотири перемоги. А ось в попередньому сезоні футболісти з Київської області двічі перемагали, причому обидва матчі проходили в Ковалівці. В першому колі 1:0 (гол забив Оріховський з пенальті на шостій компенсованій хвилині). А в другому 4:1 (у переможців голи забивали Чурко, Костишин, Новак і Лисенко, і у тих, хто програв, Бондаренко).

Орієнтовні склади:

«Колос»: Маханьков, Золотов, Павловець, Петров, Гавриш, Чорноморець, Богданов, Нгамба Дієго, Чурко, Сітчінава
 
«Маріуполь»
: Кудрик, Драмбаєв, Удод, Стасюк, Кліменко, Петерман, Мишньов, В'юнник, Топалов, Кащук, Кулаков

12 вересня, неділя

«Колос» – «Маріуполь»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС - МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Геннадій Серпунько (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Primovocatus
Минай свой шанс упустил. Но Колос на такое не пойдёт.)
Вадим Максимов
играют два говна, одни писюном в лк посветили и ушли, вторые одной ногой в первой лиге.