Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 вересня 2021, 16:17
1031
0

Саутгемптон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи дадуть шанс Ярмоленку одразу після збірної?

| Оновлено 11 вересня 2021, 16:17
1031
0
Саутгемптон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 вересня, у Саутгемптоні на стадіоні «Сент-Меріс» відбудеться матч четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Саутгемптон» і лондонський «Вест Хем». Стартовий свисток рефері Девіда Кута з Ноттінгемшира прозвучить о 17:00 за київським часом.

Саутгемптон

Календар для підопічних Ральфа Хазенхюттля на старті нового сезону назвати надмірно простим вже точно не вийде. «Святі» вже в першому турі були змушені грати проти «Евертона» (1:3), після чого проти них було відразу ж кинуто «Манчестер Юнайтед» (1:1), на тлі якого на гостьову гру проти «Ньюкасла» у команди вже просто не вистачило сил (2:2). Мати всього два набраних бали в активі після трьох поєдинків у поточному сезоні для АПЛ не є чимось ганебним. Утрачають очки усі, окрім холоднокровного «Тоттенхема», тому на ситуацію в турнірній таблиці впливає навіть найменший успіх однієї з команд.

Не можна було сказати, що «Саутгемптон» якимось особливим чином працював на трансферному ринку в міжсезоння, щоб хоч якось надалі спробувати піднятися на другу половину турнірної таблиці, де команда не фінішувала з 2017-го року. Основний акцент був зроблений на зміну поколінь, а найбільш віковим (32 роки) із тих футболістів, хто прийшов, виявився відомий нападник Тео Волкотт. Із обоймою у австрійського наставника справи йдуть досить непогано, але ось позитивних результатів, поки що, у новому сезоні він ще не досягав.

Вест Хем

У «залізних» ситуація в турнірній таблиці складається куди краще, аніж у майбутнього суперника. Колектив Девіда Мойєса входить до так званої «великої лондонської трійки», яка окупувала проміжні місця в четвірці кращих команд країни, завдяки відсутності поразок у попередніх матчах. При цьому, «молотобійці» продовжують грати в результативний футбол, який за будь-яких розкладів подобається уболівальникам. Нарівні з «Манчестер Сіті», «Вест Хем» наразі – команда, яка найбільше забиває АПЛ, проте і пропускає цей колектив досить багато – п'ять голів.

На жаль, український нападаючий Андрій Ярмоленко за цими успіхами своєї команди спостерігає лише осторонь. П'ять хвилин ігрового часу, розмазані нерівномірним «шотландським» шаром по матчах проти «Ньюкасла» (4:2), «Лестера» (4:1) і «Кристал Пелас» (2:2), не виглядають логічним продовженням двох гольових передач зразка матчів Прем'єр-ліги 2 з його участю. Проблема також полягає і в тому, що у нашого футболіста в майбутній грі куди менше шансів з'явитися на полі, аніж у чехів Цоуфала і Соучека, проти яких Андрій грав напередодні в товариському матчі на рівні збірних (1:1).

Орієнтовні склади

«Саутгемптон»: Маккарті – Вокер-Пітерс, Салісу, Стефенс, Лівраменто – Ромеу, Ворд-Праус – Дженепо, Ельюнуссі – Адамс, Армстронг.

«Вест Хем»: Фабіанскі – Крессвелл, Огбонна, Доусон, Цоуфал – Райс, Форналс, Соучек – Бенрахма, Антоніо, Боуен.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у прийдешньому поєдинку «Вест Хем» знову зіграє в результативний футбол, однак зупиниться, разом із суперниками, на трьох забитих м'ячах. Нашою ставкою буде позиція – «Вест Хем» переможе і ТМ 3.5 за лінією Parimatch.

11 вересня, субота

«Саутгемптон» – «Вест Хем»
Саутгемптон. «Сент-Меріс». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO й Oll.tv
Арбітр: Девид Кут (Ноттінгемшир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі
Футбол | 11 травня 2024, 00:40 0
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі

10 травня жиронці зіграли внічию з «Алавесом» (2:2) у 35-му турі Ла Ліги 2023/24

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.