Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 вересня 2021, 13:48
2246
1

Юрій ВІРТ: «Потрібно брати приклад зі збірної Боснії та Герцеговини»

Спеціаліст – про майбутній матч збірної України з Францією

| Оновлено 04 вересня 2021, 13:48
2246
1
Юрій ВІРТ: «Потрібно брати приклад зі збірної Боснії та Герцеговини»
ФК Верес. Юрій Вірт

Екс-гравець збірної України Юрій Вірт дав прогноз на матч відбору на ЧС-2022 проти Франції.

«Упевнений, що сьогодні виконуючому обов'язки головного тренера збірної України Олександру Петракову і його помічникам доведеться гарненько все зважити, перш ніж зупинити свій вибір на воротаря, якому буде довірено посаду номер один.

Згоден, Андрій Пятов з казахами не виручив, але, думаю, що з французами буде грати саме він. Тим не менш, досвід «гірників» дасть про себе знати при виборі.

Хоча, на мій погляд, Петраков міг ризикнути і виставити на поєдинок в Нур-Султані молодого Дмитра Різника. Він би не підвів і тоді можна було зі спокійною совістю заявляти і сьогодні.

Подивимося, як воно буде ввечері, якщо Пятов таки займе місце в рамці, то побажаю йому реабілітуватися і стати героєм поєдинку. Сьогодні ціна помилки буде надзвичайно висока.

Сьогодні наших хлопців не треба буде особливо налаштовувати на матч з французами. Всі чудово усвідомлюють його значення, щоб кинути виклик чемпіонам світу, потрібно буде продемонструвати свої найкращі якості. Звичайно, буде не вистачати в середній зоні дискваліфікованого Олександра Зінченка. Адже потрібно буде не тільки відбирати м'яч, але й притримати його, зробити гостру передачу. І тут Зінченко, який на «ти» з м'ячем, був би дуже потрібен, а так в його відсутність доведеться шукати інші варіанти переходу від захисту в наступ.

Я не буду оригінальним, звичайно, французи - фаворити, однак нашим потрібно брати приклад зі збірної Боснії та Герцеговини, яка в попередньому турі зіграла на рівних з чемпіонами світу. Чим ми гірші?», - сказав Вірт.

Матч Україна – Франція відбудеться сьогодні, 4 вересня. Початок о 21:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Liverpool1982r
Добре що небуде Зінченка в нього хіба пас назад або на Ярмолу і всьо надіюсь побачитиШапаренка в основі взагалі якщо він не спортиться з часом стане надважливим для збірної