Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 вересня 2021, 15:14
3112
0

Фінляндія – Казахстан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч

| Оновлено 04 вересня 2021, 15:14
3112
0
Фінляндія – Казахстан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу-2022 Фінляндія – Казахстан.

«Дивлячись на турнірну таблицю в нашій групі, бачиш суцільно одні нічиї. Так, осібно стоять чемпіони світу французи, маючи в активі дві перемоги. Але навіть Франція зіграла внічию два матчі.

У всіх п'яти команд зберігаються шанси поїхати на чемпіонат світу. Кожен матч дуже цікавий і несе свою інтригу. У наших інтересах, щоб більшість матчів в групі не виявляло переможця. Нехай грають внічию, а ми при цьому будемо вигравати свої поєдинки. Зараз гратимуть команди, з якими Україна, на жаль, зіграла внічию, втративши заплановані очки. Але це вже історія.
Фінляндія, несподівано для багатьох, пробилася на Євро. Зараз фіни борються за свій рейтинг і теоретичне потрапляння на чемпіонат світу. Я особисто не вірю в це, тому що Україна і Франція – фаворити групи. Але Фінляндія зі мною не згодна.

У фінів ряд провідних футболістів грає в непоганих клубах. І ряду провідних гравців головний тренер фінів Маркку Канерва в спарингу з Уельсом (0:0) дав відпочити. Не грали воротар Градецький, лідер збірної Пуккі, а форвард Йоел Пог'янпало вийшов на заміну і зіграв лише 15 хвилин.

Для Фінляндії матч з Казахстаном є ніби фіналом. Фіни хочуть здобути першу перемогу в групі, набрати п'ять очок і на цьому багажі з позитивом їхати до Франції. Але казахстанські футболісти вміють тримати удар в найскладніших ситуаціях, терпіти, вичікувати, а також різко і кардинально все міняти на полі. Матчі з нашої збірною це наочно продемонстрували. Казахстанці їдуть за перемогою після результативної нічиї з нашою збірною, яка надала їм величезного позитиву. Я постійно наголошую, що в Казахстані виросло покоління хороших футболістів, які вміють грати в сучасний футбол. А боротьбу вони ніколи не програвали і славилися надійною дисципліною, а також беззаперечним виконанням плану на гру. Для них зручно грати проти двох нападників. Якраз так Фінляндія і грає. Казахстан грає в три центральні захисники.

Я багатьох здивую. На мій погляд, більше шансів вийти в цій грі переможцем саме у збірної Казахстану, оскільки вони отримають значно більше вільного простору для швидких атак. Казахстан, як мінімум, не програє і на хорошій ноті поїде грати в Боснію», – сказав Грозний.

Матч Фінляндія – Казахстан відбудеться 4 вересня. Початок зустрічі – о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 13
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.