Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Літній чемпіонат світу
| Оновлено 02 вересня 2021, 13:06
233
0

Віталій ТРУШ: «Трохи не вистачило, щоб потрапити в квіткову церемонію»

Український біатлоніст – про сьоме місце в спринті

| Оновлено 02 вересня 2021, 13:06
233
0
Віталій ТРУШ: «Трохи не вистачило, щоб потрапити в квіткову церемонію»
Український біатлон. Віталій Труш

25-річний біатлоніст збірної України Віталій Труш прокоментував 7 місце в спринті на літньому чемпіонаті світу-2021 в чеському Нове-Мєсто.

«Гонка була дуже швидка, непомітна. Перед собою поставив дві цілі: по-перше, не сумніватися в собі та своїх силах на стрільбі, по-друге, видати весь максимум на трасі на сьогоднішній день. Вдалося правильно тактично розподілити свої сили на два кола. На третьому, як завжди, було важко, відчував, що закінчуються сили, але вдалося віддихатися, щоб відпрацювати останній кілометр. Зовсім трішки не вистачило, щоб потрапити у квіткову церемонію. Вже другий день не можу відпрацювати на максимумі фінішний відтинок траси - у мене було таке відчуття, що біжу проти вітру, і ніби зупиняюсь. Попри це, гонкою задоволений. Тішить, що як і вчора, сьогодні зумів отримати хороші емоції та задоволення. Я не дуже втомився після гонки, тому тепер потрібно налаштуватися на завтрашній старт, оскільки моя позиція дозволяє боротися за медаль (посміхається).

Під час гонки Іван Петрович Білосюк постійно надавав мені інформацію щодо моєї позиції та відстані до моїх суперників. Її я встигав проаналізувати і зробити висновки для того, аби правильно тактично спрацювати.
На стійку підійшов дуже спокійним, і навіть не бачив цього промаху. Останній постріл був на габариті, а всі попередні чотири вистріли я помічав як потрапляння, вже після стрільби побачив, що не закрив четверту мішень.

Складно було спрацювати на великому спуску з поворотом, тому що на ньому було дуже слизько. В голові було лише одне – пощастить значить пощастить, а ні то ні (сміється). Але вдалося згрупуватися і спокійно відпрацювати на цьому спуску», - сказав Труш.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.