Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Літній чемпіонат світу
|
887
0

Любов КИП'ЯЧЕНКОВА: «Зробила все, що було в моїх силах»

Українська біатлоністка – про виступ на літньому чемпіонаті світу

Любов КИП'ЯЧЕНКОВА: «Зробила все, що було в моїх силах»
Український біатлон. Любов Кип'яченкова

Біатлоністка юніорської збірної України Любов Кип'яченкова прокоментувала 11 місце в спринті на літньому чемпіонаті світу-2021 в чеському Нове-Мєсто.

«Біглося сьогодні дуже добре. Не зовсім задоволена першим колом, на ньому я йшла не в повну силу, поступово набирала швидкість. Почала слабше через те, що на розминці перед гонкою погано розім'ялась. Перший нуль додав мотивації, тому що я повірила в себе, в свої сили, що я цілком можу боротися за хороші місця, навіть за медаль. Особливо на стрільбу не налаштовувалась, хотіла просто пробігти максимально добре, щоб запам'ятати цей чемпіонат та насолодитися гонкою.

Загалом, працювала в своє задоволення, щоб в першу чергу бути чесною перед собою, що я зробила все, що було в моїх силах. Ні, я не хвилювалась, не мандражувала, і, щонайголовніше, не накручувала себе з приводу стрільби та ходу. В мене є невеликі ускладнення зі здоров'ям, але я терпіла, оскільки це мій останній чемпіонату юніорській віковій категорії, тому потрібно бігти в першу чергу для себе та насолоджуватися кожною проведеною гонкою», - сказала Кип'яченкова.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.