Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2021, 19:16
3141
0

Йожеф САБО: «Добре, що в ворота Колоса не 10 м'ячів влетіло»

Екс-тренер «Динамо» - про перемогу над «Колосом»

| Оновлено 29 серпня 2021, 19:16
3141
0
Йожеф САБО: «Добре, що в ворота Колоса не 10 м'ячів влетіло»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер «Динамо» Київ Йожеф Сабо поділився враженнями від розгромної перемоги команди над «Колосом» (7:0) в шостому турі УПЛ:

«Важко зрозуміти, що це було, добре, що не 10 м'ячів влетіло у ворота «Колоса», адже це, врешті-решт, клуб УПЛ. Всі, і «Колос», в тому числі, хочуть на міжнародну арену, але такими розслабленими виходити на офіційні матчі не можна. «Динамо» було швидшим, сильнішим, більш технічним, точнішим.

А ось де були захисники «Колоса», велике питання ... Щось не так з «Колосом», адже раніше всі у них було по-іншому. Мені здається, що команда Костишина цілеспрямовано готувалася до Ліги конференцій і форсувала підготовку. Зараз же «Колос» взагалі не біжить. Після такого фіаско ковалівській команді потрібно зібратися і вирішити, як вибиратися з ями.

На тлі «Колоса» не можна робити якісь глобальні висновки. Ось коли динамівці грали з «Інтером», тоді і був зрозумілий рівень їхньої готовності. Від італійського гранда пропустили три м'ячі і могли ще три отримати. Хороший урок «Динамо» отримало в матчі з «Інгульцем», коли хотіли обіграти суперника однією лівою...

Висновки після всього цього були зроблені. «Біло-сині» вийшли і просто розірвали «Десну», і тепер ось дісталося «Колосу». Однак, справжнім барометром і для «Динамо», і для «Шахтаря», стане Ліга чемпіонів. Дуже вже складні групи у наших клубів в цьому турнірі».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.