Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
992
0

КАРАВАЄВ: «У нас були складні матчі з Колосом, ми серйозно налаштовувалися»

Хавбек «Динамо» – про розгромну перемогу над «Колосом»

КАРАВАЄВ: «У нас були складні матчі з Колосом, ми серйозно налаштовувалися»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв

Захисник «Динамо» Олександр Караваев прокоментував перемогу над «Колосом» (7:0) в матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги.

«Якщо скажу, що ми очікували настільки результативного матчу, то, напевно, злукавлю. Але налаштовувалися дуже серйозно та очікували хорошої гри. У минулому чемпіонаті у нас були складні матчі з «Колосом», тому до сьогоднішнього протистояння серйозно готувалися в психологічному плані. Зіграли в свою гру, яку готували - і це вилилося в хороший результат.

Ми обговорювали на лавці запасних, що заб'ємо швидкий м'яч, після чого підуть ще голи. Так і вийшло. У минулих матчах результативність у нас кульгала, але в останніх двох поєдинках ми забили 11 голів - і це дуже здорово. Потрібно не зупинятися та рухатися далі.

Містер повернувся на тренерське місце - і відразу ж такий результат. Усі бачать його вплив на команду, він додає нам психології переможців, вимагає тільки перемог. Ми в це віримо і у нас це виходить. Крім того, Містер пояснює та показує, що нам потрібно робити, ми втілюємо це в гру й отримуємо результат», - сказав Караваев.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.