Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2021, 19:31
1340
4

Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи знову буде «мирова» у львівському дербі?

| Оновлено 29 серпня 2021, 19:31
1340
4
Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 29 серпня, на «Арені Львів» очікується напружене протистояння двох представників Львова в УПЛ. «Рух» та «Львів» у минулому турі зазнали поразок і перебувають у турнірній таблиці на відстані двох очок один від одного, що також додає інтриги львівському дербі.

Рух

Рухівці, на відміну від «Львова», після п’яти турів провели лише одну домашнюю гру, здолавши «Верес». Ця перемога залишається наразі єдиною в активі «жовто-чорних» у чемпіонаті. Після виїзної поразки від «Дніпра-1» тренерський штаб «Руху» зосередив увагу на детальному аналізі поєдинку та провів для підопічних теоретичне заняття. Головний тренер Леонід Кучук наголосив, що легкої гри з «містянами» точно не буде. Потрібно налаштовуватись на важкий матч, адже ПФК «Львів» – добротна команда, яка нав'язуватиме свою гру та багато боротьби. Ось думка ветерана «Руху» Валерія Федорчука, який свого часу виступав за «старий» ФК «Львів»: «Команда розуміє важливість дербі, адже грають дві львівські команди. Думаю, кожен футболіст серйозно налаштується на це протистояння. Відчувається певна напруга. По тренуваннях помітно, що хлопці дуже сконцентровані. Всі чекаємо на цей матч».

До недільної гри «Рух» підійшов з домашньою клубною рекордною переможною серією, яка триває в УПЛ 4 гри. Білорус Леонід Кучук біля керма різних клубів може здобути 30-ту перемогу своїх підопічних у чемпіонатах України.

Львів

«Містяни» на цьому відрізку чемпіонату на «Арені Львів» в статусі господарів поля провели вже чотири домашні поєдинки і набрали лише два очки. Після домашньої поразки від «Інгульця» пішов у відставку головний тренер Анатолій Безсмертний. Тож, тренувальним процесом до гри з «Рухом» керував вихованець львівського футболу 49-річний Тарас Чопик, який був одним із помічників Безсмертного у тренерському штабі «містян». Нагадаємо, що свого часу Чопик в УПЛ захищав ворота «Олександрії» у 42 матчах (60 голів пропустив). У Першій лізі в складі «Волині», «Олександрії», вінницької «Ниви» та черкаського «Дніпра» провів 171 гру (148 м’ячів пропустив).

«Львів» у грі з «Рухом» налаштований перервати свої дві невеселі серії. «Містяни» не перемагають в УПЛ 7 ігор поспіль: три нічиї та чотири поразки, а пропускають голи впродовж 9-ти матчів - 15 м’ячів. Родзинки матчу додає і той факт, що нинішні гравці «Львова» Максим Грисьо, Іван Брікнер, Андрій Бусько, Ернест Антві та Олександр Ільющенков свого часу виступали за Рух.

Історія зустрічей

Суперники проведуть свій третій матч в УПЛ, а попередні два поєдинки завершувалися лише внічию. Попередній раз у ролі господарів «Рух» приймав «Львів» 3 жовтня 2020 року і глядачі голів так і не дочекалися – 0:0.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Віталія Романова (Дніпро), який провів вже 110 (!) ігор в УПЛ. «Рух» відіграв вже два матчі за участю Романова і внічию ще не грав: перемога та поразка. А «Львів» за Романова взагалі ще не перемагав у 6-ти матчах чемпіонатів: 2 нічиї та 4 поразки.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Білий, Мисик, Гагун, Дідик, Федорчук, Мартинюк, Кухарук, Климчук, Бойчук, Борячук.

«Львів»: Ільющенков, Романчук, Махмутович, Зозуля, Якімець, Політило, Довгий, Алваро, Грисьо, Антві, Ренан Олівейра.

Прогноз на матч

Напруга матчу очікується висока. Обидва суперники скучили за перемогами. Зміна головного тренера завжди відображається на психологічному стані гравців команди. Цілком можливо, що долю матчу вирішить один результативний удар.

29 серпня, неділя

«Рух» — «Львів»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Нехай діти побавляться в дербі. За 2-3 сезони у Львові будуть ходити лише на одну команду. А ті бутафорії як були нікому не цікавими, так і залишаться
Batya
Грає ФК Добромиль та ФК Винники, а де тут ДЕРБІ панове...
PFCLviv
Дербі бути! Виїжджаю на стадіон...
Єдине місто, дві команди!
ФК Львів і ФК Рух!