Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Еліна СВІТОЛІНА: «Мій бійцівський дух допоміг вийти до фіналу»

Українка рада виходу до фіналу

Еліна СВІТОЛІНА: «Мій бійцівський дух допоміг вийти до фіналу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№6 WTA) поділилася враженнями після півфіналу з Ребеккою Петерсон в Чикаго. Спортсменка вийшла до фіналу турніру.

«Це точно був дуже складний матч, дуже важкі умови були. Я дуже задоволена, що завершила гру на свою користь. Це завжди неймовірні почуття, коли перемагаєш у такій боротьбі. Думаю, що мій бійцівський дух допоміг мені пройти далі. Непросто програвати сет, програвати його на тай-брейку, коли я була так близька до завершення матчу. Перед вирішальною партією я постаралася перезавантажитися, використовувати цю 10-хвилинну паузу, щоб трохи помедитувати і заново зібратися», - сказала Світоліна.

У фіналі турніру WTA 250 в Чикаго Еліна Світоліна зіграє проти французької спортсменки Алізе Корне (№68 WTA).

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrian Harandzha
Еліна показує зараз свою кращу гру за останній час. Так, можна сказати, що давно не прогресує, так із труднощами проти гравців з першої сотні, але не здається, не змінює радикально гру після вильоту з двадцятки, а зараз пробує щось витиснути!
Stanislav Matusevych
Бійцівський дух у Еліни нікуди і не зникав, а ось якісної гри без серйозних провалів не було давно. На одному дусі, як ми знаємо, можна навіть медаль ОІ завоювати, але для стабільних топових виступів його замало. Тому треба чіплятися за ці проблиски звичного тенісу і повертати форму 3-4-річної давнини.
axylinam
Результат отличный,но Петерсон мягко говоря довольно средняя теннисистка, я не помню у Петерсон особых достижений в теннисе,таких легко нужно проходить
Владимир Белокриницкий
Рівень турніру/суперниць низький. І то Еліна проходила їх з великими труднощами! Що ж буде на US Open, де зберуться найсильніші?
На жаль не та зараз Світоліна, не та. Заморозка рейтингу у минулому році допомогла їй залишитись у першій десятці. Але це тимчасово ...
united)
Чуть не плачу. От амброзии.
Nikolay Kirienko
Ха-Ха-Ха это у кого бойцовский дух, да ты то и слов подобных не знала, Монфис научил