Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2021, 14:27
1511
8

Інгулець – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Об'єднані «львівським лакмусом»

| Оновлено 28 серпня 2021, 14:27
1511
8
Інгулець – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Як і очікувалося, пройшовши складний відрізок календаря, «Інгулець» відразу ж почав «виходити з піке», здобувши свою першу в сезоні перемогу - капітулював «Львів». А ось «Маріуполь», навпаки, зігравши з тим же «Львовом» внічию на старті чемпіонату, наступні чотири зустрічі програв.

Маріуполь

Особливо прикро приазовцям має бути від того, що в кожному з чотирьох попередніх матчів підопічні Остапа Маркевича поступилися всього в один м'яч. Як кажуть у таких випадках, краще один раз програти 0:5, ніж п'ять разів по 0:1. Але на практиці - в останньому турі навіть трьох голів у ворота «Зорі» не вистачило «Маріуполю», щоб хоча б не програти (3:4).

«Не дивлячись на фінальний результат, подякував хлопцям за те, що вони проявили характер, нав'язали боротьбу і могли навіть зачепитися за нічию», - прокоментував протистояння з луганчанами наставник приазовців. Причиною невдачі тренер, за традицією, назвав травми провідних виконавців. З позитивних моментів відзначаємо вже четвертий в сезоні гол Андрія Кулакова, який входить до числа кращих бомбардирів УПЛ. Ну і дебютні в Прем'єр-лізі м'ячі Артура Микитишина та Дениса Світюхи, який і зовсім провів свою першу гру на рівні УПЛ. До речі, напередодні був оголошений склад збірної U-19, яка на наступному тижні розпочне підготовку до відбіркового турніру Євро-2022, і в цьому списку відразу п'ять футболістів «Маріуполя»!

Інгулець

Виїзд до Львова вийшов для петрівців особливим одразу з кількох причин. По-перше, ця перемога стала для «Інгульця» першою вольовою в історії ігор в Прем'єр-лізі. По-друге, команда забила два голи протягом хвилини - таке досягнення припало до душі особливо президенту клубу Олександру Поворознюку. Ну і по-третє, після цієї гри пост головного тренера «Львова» покинув Анатолій Безсмертний - ось так «Інгулець» «звільнив» наставника сусідів по таблиці.

Героями матчу у Львові стали Олександр Козак, якому асистував Євген Опанасенко, і Артем Сітало, котрий забив з передачі Євгена Запорожця. Сітало, який брав активну участь в обох гольових атаках, визнав не кращу гру в першому таймі: «Всі дуже задоволені. Гра вийшла дуже важкою. Перший тайм, можна сказати, провалили. Тренер дав установку в другому таймі вийти, не опускати руки, а максимально пресингувати, постаратися забити швидкий м'яч. У нас вийшло - забили два!».

Статистика зустрічей

Тричі «Інгулець» приймав «Маріуполь», і ні в одному з цих матчів гостям не поступився: дві нічиї та перемога. Що цікаво, поєдинки були в різних турнірах: у Першій лізі, Кубку і УПЛ. А ось в гостях петрівці грали двічі і обидва рази поступилися, причому зустрічі проходили в Харкові і Маріуполі. Відповідно, невелика перевага у взаєминах - за приазовцями.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Шуст, Алі, Запорожець, Шарай, Полегенько, Козак, Бартулович, Шишка, Опанасенко, Ковальов, Сітало.

«Маріуполь»: Кудрик, Драмбаєв, Удод, Мампассі, Стасюк, Клименко, Мішньов, Шостак, Топалов, Світюха, Кулаков.

Прогноз на протистояння

За малюнком гри «Маріуполь» навряд чи заслуговує бути останнім в таблиці: навіть незважаючи на кадрові проблеми, тренерський штаб приазовців вміло виходить із ситуації, представляючи публіці нових «зірочок». Але порції компліментів заслуговує і «Інгулець», який явно буде прагнути порадувати уболівальників домашньою перемогою. Позначимо фактор поля ключовим в протистоянні і спрогнозуємо перемогу «Інгульця» з коефіцієнтом 2.57 по лінії Vbet.

28 серпня, субота

«Інгулець» – «Маріуполь»
Кропивницький. Стадіон «Зірка» імені С.Березкіна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ІНГУЛЕЦЬ – МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nomad
Это будет жара, потому что Марики умеют подкладывать свиней в курятники.) 0:0 как вариант. Хотя Поворознюк уже в таблице записал +3
united)
Жду не дождусь очередной сенсации типа 6:4.
Burevestnik
ФК колхоз: влиятельные и состоятельные бизнесмены в областных центрах не желают спонсировать ФК, нашим аграриям (Петрово, Александрия, Коваливка) - спасибо. (один пример: Винница, "Рошен")
ФК аренда1: значит кому-то это нужно. Жителям Мариуполя только сочувствия - для них футбольные игры как праздник, плохо, что только раз в неделю... А рядом фронт...
ФК аренда2: если у владельца ФК нет денег на усиление, что ему делать? Принял решение арендовать игроков. Теперь война с ультрасами: угрозы игрокам, тренерам; петарды, дымовые шашки летят в автобус ФК!!! Пусть ультрасы "скинутся" и купят 5-7 сильных игроков!
может не прав, но где то так...
Burevestnik
Ингулец после ничьи с Динамо и выигрыша у Львова
может и Мариуполю напихать.
Мариуполь только на дорогу в гости добирался на автобусе часов 7-8.
Azaka
Фк колхоз - фк аренда. Рахунок 15: 15