Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1001
0

Дмитро РІЗНИК: «Потрібно довести, що і у Ворсклі є гравці для збірної»

Молодий воротар очікував виклика в збірну України

Дмитро РІЗНИК: «Потрібно довести, що і у Ворсклі є гравці для збірної»
vorskla.com.ua

Воротар «Ворскли» Дмитро Різник прокоментував виклик в збірну України. Кіпера дозаявили через травми Георгія Бущана і Анатолія Трубіна.

- Це відповідальність за весь наш клуб. Не кожного дня футболістів із «Ворскли» кличуть до лав головної збірної країниПотрібно вже там доводити, що є в клубах, подібних до нашого, виконавці, які можуть приносити користь національній команді.

- Де і за яких обставин застала тебе звістка про виклик від Петракова?

- Підсвідомо я був готовий до цього. Можливо, десь за певним збігом обставин, як ви знаєте, через травми Бущана і Трубіна, але футбол і складається з певних випадкових моментів та подекуди неочікуваних обставин. Десь у стрічці новин побачив, так і дізнався.

- Мабуть, одразу ж промайнули в підсвідомості епізоди великого тріумфу на молодіжному чемпіонаті світу 2019 року команди під орудою якраз Олександра Петракова?

- Як сказав і сам Олександр Васильович в одному з інтерв’ю, потрібно вже забувати про те, що було. Спорт номер один потребує підпитки свіжими емоціями. Тепер – нові горизонти. Я до цього вповні готовий!

- День через день тільки й розмов про твій трансфер то до одного клубу, то до іншого. Либонь втомився вже коментувати це?

- Так, хочу просто бути тут і зараз. Приносити якомога більше користі, виступаючи за клуб, який мене виховав та довів до того рівня, на якому я нині є. Час дасть відповідь на всі запитання.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.