Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 серпня 2021, 12:15
1198
0

ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Ніяких автобусів у матчі з Монако Шахтар ставити не буде»

Експерт очікує цікавого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів

| Оновлено 25 серпня 2021, 12:15
1198
0
ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Ніяких автобусів у матчі з Монако Шахтар ставити не буде»
ФК Шахтар Донецьк

Екс-гравець «Шахтаря» Олександр Чижевський поділився очікуваннями від матчу-відповіді донецького клубу з «Монако» в плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Не можна безапеляційно стверджувати, що у Франції «Шахтар» переміг на класі. Так, була висока індивідуальна майстерність гравців лінії атаки «гірників», але з іншого боку, вистачало вразливих місць в обороні. І якби не зловив кураж Анатолій Трубін, то ще невідомо, як би все закінчилося... На жаль, доводиться констатувати, що належної збалансованості в діях «Шахтаря» поки що немає.

Відсутність Трубіна - це втрата для «Шахтаря», хоча і Трубін не безгрішний. На жаль, дублер Трубіна Андрій Пятов, навіть якось незручно говорити таке про іменитого голкіпера, тривалий час перебував без належної ігрової практики і останній календарний матч чемпіонату УПЛ з «Чорноморцем» показав, що йому ще не вистачає впевненості. Залишається сподіватися, що величезний досвід допоможе Пятову зібратися і продемонструвати свої найкращі якості.

Те, що ніяких «автобусів» «гірники» не ставитимуть - це однозначно. «Шахтар» не змінить свого стилю і буде шукати щастя біля чужих воріт. Хоча тут варто звернути увагу на те, що «Mонако» на старті сезону вирішив зробити ставку на виступі в єврокубках. Тому після домашньої поразки вони приїдуть до Харкова брати реванш. Інакше керманичу «Монако» Ніко Ковачу може дорого обійтися виліт з Ліги чемпіонів і два поспіль поразки в чемпіонаті Франції.

Ось чому на нас чекає дуже цікавий поєдинок. Я дуже хочу, щоб «Шахтар» перервав серію невдалих виступів українських клубів у єврокубках і вийшов до наступного раунду. Тим більше, що підтримка 12 гравця в Харкові «гірникам» гарантована», - сказав Чижевський.

Нагадаємо, що поєдинок в Харкові між «Шахтарем» і «Монако» розпочнеться 25 серпня о 22:00. Перша зустріч завершилася перемогою віце-чемпіона України з рахунком 1:0.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 04 травня 2024, 13:08 0
Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 17:15 за Києвом

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.