Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2021, 18:32
9495
23

Ударна двохвилинка. Інгулець переміг Львів на виїзді

Львів'яни могли взяти очки, але стомилися в другому таймі

| Оновлено 24 серпня 2021, 18:32
9495
23
Ударна двохвилинка. Інгулець переміг Львів на виїзді
ПФК Львів

Після домашньої нічиєї в минулому турі головний тренер «Львова» Анатолій Безсмертний зробив лише одну зміну у стартовому складі. Замість Романчука в захисті діяв Крушинський. Керманич «Інгульця» Сергій Лавриненко після сенсаційної нічиєї з «Динамо» свій стартовий склад цілком логічно не змінив.

На початку гри обидва суперники намагалися подовгу контролювати м’яч, проте реальних гольових моментів біля обох воріт не виникало. А перший у грі удар в рамку воріт виявився результативним. Грисьо у штрафному суперника прийняв м’яч на груди і точно пробив низом впритул з дальньою штангою, забивши свій перший гол у нинішньому чемпіонаті. Гості мали нагоду зрівняти рахунок, коли Запорожець увірвався до штрафного, але перекинув м’яч і повз воротаря, і повз ворота.

Гра на якийсь час знову відбувалася на підступах до воріт суперників, і воротарям не доводилося рятувати свої команди від неприємностей. А ось наприкінці першого тайму пожвавлення на трибунах викликали спочатку удар головою Сітала, а згодом і Ренана Олівейри, проте обидва воротарі зіграли надійно. Також Ільющенков рятує ворота «Львова», у падінні відібравши м’яч у Сітала.

Другий тайм активніше розпочав «Інгулець», на вістрі атаки якого діяв Сітало. Знову Артем втрачає момент, коли після його удару головою під поперечину Ільющенков перевів м’яч на кутовий. І все ж, зусилля гостей призвели до красивого голу. Опанасенко навісив до штрафного на Козака, і Олександр головою пробив повз воротаря.

Не встигли «містяни» оговтатися від такого розвитку подій, як через хвилину пропустили і другий гол. Після передачі Запорожця Сітало, побачивши, що воротар залишив штрафний, холоднокровно пробив здалеку повз Ільющенкова у незахищені ворота. Контрвипад «Львова» теж був небезпечним, але Ренан Олівейра не зумів перехитрити досвідченого Шуста.

Гості могли і закріпити свою перевагу, коли після пасу Сітала на ударну позицію виходив Шарай, котрий влучив у ногу Ільющенкова. Підопічні Анатолія Безсмертного прагнули уникнути поразки. І таку нагоду мав Брікнер, який потужно пробив поруч з рамкою воріт.

У підсумку, «Інгулець» здобув свою першу перемогу в нинішньому чемпіонаті та першу (!) в УПЛ вольову перемогу - у 30-й грі. А «Львів» на своєму полі зазнав 30-ї поразки та пропустив 100-й домашній гол (після удару Сітала). Загалом «Львів» не перемагає в чемпіонатах вже 7 ігор поспіль: 3 нічиї та 4 поразки, а пропускає голи впродовж 8-ми матчів - 15 м’ячів.

 Українська Прем'єр-ліга. 5 тур.

«Львів» - «Інгулець» - 1:2.

Грисьо, 14 - Козак, 53, Сітало, 54.

Довгий, 45+1.

«Львів»: Ільющенков, Крушинський, Махмутовіч, Якимець, Політило (Чір'як, 83), Ернест, Грисьо (Нич, 72), Ренан, Довгий (Брікнер, 72), О. Зозуля, Альваро (Шина, 72).

«Інгулець»: Шуст, Салем, Запорожець, Шарай (Асмелаш, 89), Полегенько, Козак (Коваленко, 64), Бартулович (Коробенко, 65), Сітало (Гопей, 79), Шишка (Поспєлов, 89), Опанасенко, Ковальов.

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

ЛЬВІВ - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Юрій Назаркевич
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Андрій ЛУНІН: «Я вважаю, що ми не маємо права пропускати такі м'ячі»
Футбол | 27 березня 2024, 17:23 9
Андрій ЛУНІН: «Я вважаю, що ми не маємо права пропускати такі м'ячі»

Голкіпер збірної України прокоментував перемогу над командою Ісландії

Як перший номер. Сіннер має унікальну серію з початку року
Теніс | 28 березня 2024, 11:16 4
Як перший номер. Сіннер має унікальну серію з початку року

Італієць вийшов до півфіналу турніру в Маямі

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
newkyiv
13. Черноморец
14. Львов
15. Мариуполь.
Львов между морями. Можно загадывать желание.)
leccinum
Львів - в пердів!
aleks19826
Ай да кабанчик (паворознюк) - молодчага. Дай хлопцям премію за таку звитягу. Хай відпочинуть десь гарно!!! Хочу Інгулець в єврокубки. Ті так просто не вилетять як клоуни з Полтави і ковальовки
Серж М
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DidOk
"Інгулець" 👍👌✋🏐🇺🇦
newkyiv
Вот что значит, пободаться с чемпионом. Сразу и масть пошла.
Dmytro Dmytro
А синій зд0х? Нарешті!!! Свято!!!
MarinPekar
Львів як так?
kaka
самый очевидный кандидат на вылет на данный момент-Фекалии