Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2021, 11:31
1776
5

Олександрія в гостях мінімально здолала Колос

«Аграрне дербі» завершилося на користь «Олександрії»

| Оновлено 23 серпня 2021, 11:31
1776
5
Олександрія в гостях мінімально здолала Колос

Відразу ж - про підзаголовок. В основному титульними спонсорами клубів української Прем'єр-ліги є букмекерські контори. Але дві команди спонсоруються сільгосппідприємствами, і саме вони зійшлися в матчі 5 туру УПЛ.

Поєдинок розпочався з неприємного інциденту: вже на 3 хвилині зіткнулися в повітрі Спінеллі і Новак. Форварду гостей забинтували голову, а ось гравця господарів винесли з поля на ношах. Так, видовище не з приємних, але приємним було те, що несли потерпілого футболісти обох команд. Забігаючи наперед, відзначимо, що під завісу першого тайму аргентинський нападник зіткнувся ще й з голкіпером «Колоса». Обидва дограли до перерви, але на другий тайм активний і агресивний Спінеллі вже не вийшов.

«Олександрія» незабаром після відновлення гри активно пішла вперед і змусила потрудитися оборону господарів. Однак Маханьков грав надійно, а 4 з 7 ударів по його воротах (до перерви) були неточними. Втім, «Колос» ближче до середини тайму зумів налагодити свою гру - і зустріч набула двосічний характер.

Господарі використовували контратаки, і настала черга Білика показувати свою майстерність. Немає потреби описувати всі моменти, але їх було чимало. І нічийний результат першої половини зустрічі цілком закономірний. Хоча, мабуть, 1:1 було б справедливіше, але ж воротарі дійсно виручали!

У перерві гості справили подвійну заміну (про Спінеллі ми згадували, а ще на полі з'явився Рибалка замість Демченка, котрий отримав жовту картку). І виявилося, що вона вийшла дійсно знаковою. Саме Рибалка подав кутовий, після якого прийшовший на стандарт Бабогло потилицею переправив м'яч в сітку воріт - 0:1! Сталося це на самому початку другого тайму.

Господарі були явно не згодні з таким ходом подій. Після серії замін вони понеслися на ворота «Олександрії». Але гості виявилися готові до такого розвитку подій. Грамотно оборонялися і гостро контратакували, змушуючи тримати ковалівців великі сили в обороні. І слід визнати, що випади гостей були більш небезпечнішими, ніж атаки «Колоса». Так, шанси були як в однієї, так і в іншої команди. Але воротарі, як і раніше, грали надійно.

0:1 - вперше в історії «Колос» не зміг забити «Олександрії» (а це, нагадаємо, був уже сьомий матч команд в УПЛ!). І з п'ятьма очками залишився на дев'ятій сходинці турнірної таблиці. А в наступному турі на ковалівців чекає виїзний поєдинок проти «Динамо»! У «Олександрії» 10 очок, вона ділить 5-6 місця з «Дніпром-1». 27 серпня команда їде в гості до «Чорноморця».

Українська Прем'єр-ліга. 5 тур.

«Колос» – «Олександрія» – 0:1.

 Бабогло (52).

 Мілько (56), Богданов (65), Гавриш (83), Дієго (87) - Демченко (39), Дубра (78).

«Колос»: Маханьков, Золотов, Павловець (Костишин, 76), Петров, Новак (Гавриш, 6), Саків (Чорноморець, 76), Мілько, Нгамба (Богданов, 57), Дієго, Чурко, Сітчінава (Лисенко, 76).

«Олександрія»: Білик, Бабогло, Ковалець, Мірошниченко, Дубра, Цуріков, Калюжний, Третьяков, Кожушко (Одарюк, 65), Демченко (Рибалка, 46), Спінеллі (Устименко, 46).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Колос меняйте тренера пока не поздно.
Ленин Гриб
Молодцы
DidOk
Колос здувся ?
adidas777
Дави селюков!
Которые покупают наших судей, а в итоге позорят нашу страну в Еврокубках!
newkyiv
Я доволен, хоть и не их болельщик. Таки образом победа над Шахтёром не превратилась в пшик. Формируется топ чемпионата.)
Ну а для Александрии это знаковая победа на выезде. Ведь до этого они 4 раза Колосу проиграли, 2 ничьих, и только 1 раз выигрывали.
Жаль Бабогло не забил второй. И это защитник. Пора в Шахтёр!)