Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 21 серпня 2021, 13:26
923
0

Володимир МИКИТИН: «Це серйозний виклик для Петракова»

Спеціаліст поділився думкою про нового наставника збірної України з футболу

| Оновлено 21 серпня 2021, 13:26
923
0
Володимир МИКИТИН: «Це серйозний виклик для Петракова»
УАФ. Олександр Петраков

Екс-гравець збірної України Володимир Mікітін поділився думкою про нового наставника української національної команди — 64-річного Олександра Петракова.

«З Петраковим знайомий давно, особливо часто контактували, коли він очолював юніорську збірну України, а я — «Зорю» U-19. Неодноразово був присутній і на наших матчах. Дуже відповідальний, вимогливий фахівець, сильний мотиватор. Я вважаю, що було прийнято правильне рішення, коли довірили Олександру Васильовичу головну команду країни. Дуже хочу, щоб у нього вийшло.

Це буде серйозний виклик для Петракова. Одна справа добиватися успіхів з молоддю і зовсім інша — з дорослими. Дуже багато буде залежати від того, як швидко Петраков знайде спільну мову з лідерами збірної. Сподіваюся, що він зуміє довести свій високий професійний рівень і на цьому «фронті». А в тому, що він нікому не буде давати спуску — переконаний.

Єдине, що трохи турбує, те, що збірні, якими керував раніше Петраков, діяли, переважно, від оборони. Національна збірна України під опікою його попередника Андрія Шевченка дотримувалася дещо іншого стилю. Подивимося, чи вдасться Петракову знайти «золоту» середину, яка зробить нашу збірну ще сильніше», — вважає Микитин.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.