Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 серпня 2021, 21:03
1385
0

Торіно – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Руслан Маліновський знову повертається на футбольну сцену

| Оновлено 21 серпня 2021, 21:03
1385
0
Торіно – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 21 серпня, у Турині на стадіоні «Олімпіко Гранде Торіно» відбудеться матч першого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють «Торіно» і бергамаська «Аталанта». Стартовий свисток рефері Даніеле Кіффі з Падуї пролунає о 21:45 за київським часом.

Торіно

Настільки низько, як це було у минулому сезоні, «бики» не провалювалися з кампанії-2008/09, коли з 18-го місця турнірної таблиці були змушені відправитися безпосередньо до другого за рангом дивізіону своєї країни. Під керівництвом Давіде Ніколи команда не зуміла показати фактично нічого, тому було очевидно, що в міжсезоння на тренерській лаві відбудеться рокіровка. 45-річний хорватський фахівець Іван Юріч полишив «Верону», з якої забрався на підсумкову десяту сходинку, на користь кризового колективу.

Виходячи з динаміки останніх сезонів, у «Торіно» є два шляхи розвитку: або команді вдається поліпшити свої показники, або, відповідно до арифметичної прогресії, її чекає виліт за підсумками року. «Бики» заповнювали прогалини в своєму кадровому потенціалі під час трансферного вікна не дуже-то й активно. Нападаючий Марко П'яца був узятий в оренду з «Ювентуса», досвідчений голкіпер Етріт Беріша перейшов зі «СПАЛ», а також команду поповнили два гравці «на перспективу»: екс-форварди «Партизана» Денніс Стойкович і данського «Люнгбю» Магнус Вормінг. Сказати, щоб ці придбання хоч якось натякали на стійку позицію для команди попросту неможливо.

Аталанта

При цьому, починати сезон команда Юріча буде проти колективу, який вже три роки поспіль бере «бронзу» Серії А. «Аталанта» відзначила міжсезоння черговими гучними трансферами накшталт викупу з «Ювентуса» і подальшого продажу в «Тоттенхем» захисника Крістіана Ромеро, до того ж взявши з обойми «зебр», поки що, на правах оренди Меріха Демірала. Також, у «Верони» був придбаний перспективний Маттео Ловато, а втрату П'єрлуїджі Голліні буде компенсувати екс-голкіпер «Удінезе» Хуан Муссо. У цілому, «Богиня» в черговий раз показала всьому футбольному світу, як можна робити гроші навіть у кризових умовах пандемії.

Новий сезон – нові амбіції. Під час попереднього розіграшу у «Аталанти» був прекрасний шанс зачепитися за другу сходинку, поки інші клуби, окрім «Інтера» лихоманило за ходом усього сезону. Команда Гасперіні стрибнути вище голови у підсумку так і не змогла, але в новому футбольному році «змій» буде також лихоманити, тому більш стабільні «оробічі» повинні спробувати надолужити згаяне. До слова, Руслан Маліновський так нікуди і не перейшов, але хоча б відновився після операції, і тепер може знову спробувати стати лідером команди.

Орієнтовні склади

«Торіно»: Мілінкович-Савич – Іццо, Бремер, Айна – Родрігес, Лінетті, Мандрагора, Лукич, Синго – П'яца, Санабрія.

«Аталанта»: Муссо – Джимсіті, Шутало, Паломіно – Госенс, Пашаліч, Маліновський, Мехле – Пессіна – Ілічич, Мюріель.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що бергамаський клуб повинен починати сезон із явного акценту на успішний виступ, але при цьому навряд чи відмовиться розписати черговий результативний матч в історії очних протистоянь. Нашою ставкою буде позиція – ОЗ і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 2.80 за лінією Parimatch.

21 серпня, субота

«Торіно» - «Аталанта»
Турин. «Олімпіко Гранде Торіно». 21:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Кіффі (Падуя, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 10:15 6
Саутгейт хоче, щоб УЄФА змінив одне з правил регламенту Євро-2024

Головний тренер збірної Англії хотів би бачити більше гравців у заявці своєї команди

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.