Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 серпня 2021, 01:37
5775
2

Хто головний в Лондоні? Прогноз на матч Арсенал - Челсі

Матч пройде 22 серпня

| Оновлено 21 серпня 2021, 01:37
5775
2
Хто головний в Лондоні? Прогноз на матч Арсенал - Челсі

Центральним матчем другого туру англійської Прем'єр-ліги, безсумнівно, є лондонське дербі, в якому зійдуться Арсенал і Челсі, офіційним партнером якого є Parimatch. Для таких команд завжди важливо вдало стартувати в чемпіонаті, але, поки що з цим завданням справляються тільки аристократи. У першому турі Челсі впевнено обіграв Крістал Пелас 3:0. Тоді як Арсенал сенсаційно поступився 0:2 Брентфорду, який не грав у вищому дивізіоні 74 роки.

Всього серія поразок канонірів налічує вже три матчі. Раніше вони також програли в спарингах Тоттенхему 0:1 і Челсі 1:2. Аристократи ж не знають поразки після того, як взяли Лігу чемпіонів. У серпні команда також виграла Суперкубок УЄФА, а 15 серпня розбила в контрольному матчі Веймут з ​​п'ятої за значимістю ліги Англії. Рахунок вийшов просто непристойним - 13:0.

Зараз аналітики Parimatch дають Челсі 54% на перемогу проти 21% у Арсеналу, нічия оцінюється в 26%. Нагадаємо, що гра пройде 22 серпня (початок о 18:30). Звичайно, каноніри спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками, ось тільки Челсі за Тухеля заграв настільки потужно, що зупинити команду дуже непросто. Влітку тренерський штаб не втратив нікого із ключових виконавців і поповнився Лукаку. Склад Арсеналу теж заслуговує на повагу, але каноніри все одно не можуть вибратися з ями і почати боротися за призові місця АПЛ.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
max67
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
potemkin78
Тотенхем