Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 серпня 2021, 01:32
4038
8

В стартовому матчі Євро жіноча збірна України програла Нідерландам

Всі три сети пройшли за переваги наших суперниць і зустріч завершилася з рахунком 3:0

| Оновлено 21 серпня 2021, 01:32
4038
8
В стартовому матчі Євро жіноча збірна України програла Нідерландам
CEV

Сьогодні в румунському місті Клуж-Напока національна жіноча збірна України з волейболу провела свій перший поєдинок на чемпіонаті Європи 2021 року. Грали підопічні Володимира Орлова з командою Нідерландів.

Явними фаворитками цього протистояння вважалися нідерландські волейболістки, тим не менш, все ж була надія на те, що наші гравці зможуть нав'язати їм боротьбу і виграють хоча б сет або два.

На жаль, але вже з перших розіграшів стало зрозуміло, що виконати навіть завдання-мінімум буде надзвичайно складно. Нідерланди відразу ж пішли вперед, вдало атакуючи і надійно захищаючись. У збірної України, навпаки, мало що виходило. В результаті рахунок став стрімко зростати на користь наших суперниць - 3:0, 8:1, 17:8. Результат партії був вирішений наперед - 25:17 виграли представниці країни тюльпанів.

Початок другої партії було схожим на першу. Знову збірна Нідерландів повела 4:1, 8:2, 14:8. А далі українки просто зупинилися, в той час як їхні опонентки зловили кураж - 25:12 на користь голландської збірної.

І тільки в третьому сеті ми нарешті побачили справжню боротьбу. Можливо, що вплинули заміни, які зробив наставник нашої команди. Володимир Орлов замість Анісової і Трушкіної випустив на майданчик Бойко та Мазенко. Українкам навіть вдалося вперше в матчі вийти вперед за рахунку 8:9. Рівна гра йшла приблизно до середини сету, а потім знову Нідерланди пішли вперед 16:12. Далі вже нідерландські волейболістки контролювали хід партії і довели її до перемоги 25:22.

В результаті стартовий матч на турнірі для нашої команди склався невдало і вона поступилася в трьох сетах.

Склад збірної України в цьому матчі був таким: Ірина Трушкіна (набрала 1 очко), Ольга Скрипак (2), Надія Кодола (2), Діана Мелюшкіна (0), Олеся Рихлюк (17), Богдана Анісова (3), Христина Нємцева (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Юлія Бойко (4), Анна Харчинська (2), Марина Мазенко (1), Дар'я Велікоконь (0).

Чемпіонат Європи з волейболу серед жінок
Група D. Клуж-Напока (Румунія)
19 серпня
Нідерланди - Україна

3:0 (25:17, 25:12, 25:22)

НІДЕРЛАНДИ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Вже завтра у п'ятницю 20 серпня збірна України зіграє свій другий матч на турнірі. Її суперником буде команда Туреччини. Початок зустрічі о 20.30 за київським часом.

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейболістки Прометея стали другими фіналістками Суперліги
Волейбол | 23 березня 2024, 15:27 0
Волейболістки Прометея стали другими фіналістками Суперліги

Обидва півфінальні поєдинки з «Балтою» дніпровська команда виграла з рахунком 3:0

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Жалею, что включил трансляцию... ОТСТОЙ! Одна Кристина Немцева играет (потом и Юля Бойко старалась), остальные, вместе с тренерским штабом -аматорки-туристки... Блока вообще нет... Мелюшкина - пустое место, Рыхлюк - через раз, Анисова - детский сад, Кодола и Харчинская - как на прогулку вышли, Скрипак - более-менее, Трушкина, Мазенко, Дудник - зеро... Печально... На место тренера можно ставить любого бомжа - выйдет не хуже... Было бы очень смешно, если бы не так ПЕЧАЛЬНО...
Александр Ад
блок-провал,прием мяча либеро-ужас,прием мяча другими нуль,командная игра-ужас,подстраховки толком нет,тренер-ноль,подачи нормальной нет ни у кого(раньше добре подавала,забыл фамилию,что играет во французском клубе,-сегодня ее не было),одна Рыхлюк не витянет.Ни собранности .ни командного духа,ни уважения к стране и болельщикам.С такой игрой на ЧЕ нечего делать
tima fialko
Збірна ПТУ України хоча б була емоційною,цим же було байдуже.
Win Plys
Это дно уже не первый год продолжается. Уже вон с Турцией также начали первый сет. Ходят только ржут по площадке. Дурилки.
kaka
голландки всех вынесут в этой группе.... судить нужно по играм с равными
kaka
голландки всех вынесут в этой группе.... судить нужно по играм с равными