Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2021, 01:56
893
3

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Могли вирвати перемогу над Динамо»

Футболіст «Інгульця» підбив підсумки поєдинку 4-го туру УПЛ (1:1)

| Оновлено 20 серпня 2021, 01:56
893
3
Младен БАРТУЛОВИЧ: «Могли вирвати перемогу над Динамо»
ФК Інгулець. Младен Бартулович

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович прокоментував нічию в поєдинку 4-го туру УПЛ з «Динамо» (1:1).

«Досягли нічиєї за рахунок великої самовіддачі. Ми боролися один за одного. Дуже нам хотілося набрати перше очко в новому сезоні. Вважаю, ми заслужено взяли це очко у грі з «Динамо». Ми показали хороший футбол і теж створювали моменти на контратаках біля воріт київської команди. Ми добре, компактно оборонялися, терпіли і добилися для себе позитивного результату. Вся команда — молодці.

Якщо дивитися по моментах, то на останній хвилині у нас був хороший шанс для взяття воріт. Може, десь могли і вирвати перемогу. Але потрібно бути задоволеними і нічийному результату, тому що до того і у «Динамо» були непогані моменти. Треба відзначити гру Богдана Шуста, який виручив «Інгулець» декілька разів.

Якби до матчу сказали, що буде нічия в поєдинку з «Динамо», були б задоволені? Звичайно! Всі були б за і були б задоволені нічийним результатом із чемпіоном України, тим більше, у виїзній грі.

Чи було «Динамо» не настільки сильним, як у минулому сезоні в грі з нами? Скажу, що, напевно, мотивація у «Динамо» була не такою, як в грі минулого сезону, коли, перемігши «Інгулець», вони ставали чемпіонами. Вчора вони зіграли не так гостро, скажімо так. Але і ми в цьому матчі зіграли краще в усіх аспектах — і в обороні, і на контратаках. Ми показали кращий футбол, ніж у минулому сезоні, коли програли динамівцям.

Кого виділю в «Динамо»? Важко когось виділити. Від кожного гравця киян може виходити небезпека. Ця гра показала, що кожен футболіст «Динамо» загрожує воротам суперника. Когось виділяти не хочеться.

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк після матчу сказав, що всі молодці. Він залишився дуже задоволеним тим, як ми грали. Всі в команді задоволені», — сказав Бартулович.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akkerman65
Могли вырвать.
Hedgehog.Serge
Как уже надоели эти "мы могли бы вырвать победу"...(((
Если бы могли - вырвали бы, но
вы не можете...
Вряд ли когда сможете...
andre simon
Скажите спасибо Катьке мозоль что 100процентный пенальти не поставила .