Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 серпня 2021, 10:27
24127
304

Всі сили залишилися в Мілані. Динамо не змогло перемогти Інгулець

Більше того, забити киянам допоміг тільки автогол

| Оновлено 19 серпня 2021, 10:27
24127
304
Всі сили залишилися в Мілані. Динамо не змогло перемогти Інгулець
Динамо Київ

До переносів в Українській Прем'єр-лізі за останній час ми, скажімо відверто, вже встигли звикнути. Але саме відстрочка матчу «Інгулець» - «Динамо», пов'язана з товариською зустріччю киян, яка проходила у відведений календарем для 4-го туру час, викликала чимало пересудів. Сильно акцентувати увагу на цьому епізоді не будемо: сказано вже дуже багато, деякі навіть зайвого наговорили. Обмежимося констатацією: у товариській дуелі з «Інтером» кияни програли з рахунком 0:3.

Другий навколофутбольний момент, пов'язаний з сьогоднішнім матчем, це перенесення домашнього матчу «Інгульця» до Києва. Тут уже ініціативу проявив петрівський клуб, який розраховує в другому колі прийняти чемпіонів України на своєму новому стадіоні. В черговий раз не виявилося на тренерській лаві Мірчі Луческу, який за станом здоров'я продовжує керувати грою своїх підопічних на відстані.

До очного протистояння команди підійшли з кардинально різним очковим багажем. «Динамо» здобуло три перемоги, «Інгулець» зазнав стільки ж поразок. При цьому кияни продовжують утримувати вражаючу безпрограшну серію в чемпіонаті: перед матчем з петрівцями вона становила двадцять матчів. Також відзначимо завзятість, з яким тренерський штаб Луческу задіює в ролі центрфорварда Дениса Гармаша, незважаючи на літні придбання атакуючих гравців.

Зустріч почалася під акомпанемент реву винищувачів, які готуються до параду, і неспішних атак «біло-синіх». Вже на 2-й хвилині Гармаш замкнув навіс Караваєва, але не влучив у ворота. Номінальні господарі поля сконцентрувалися на руйнуванні, але й не забували про контрвипади. Один з них завершився вбіганням Шарая зліва в карний майданчик «Динамо» і нескладним ударом для Бущана. Кияни ж події не форсували, намагаючись розхитати захисні побудови суперників. Втім, петрівці досить непогано справлялися з тиском «біло-синіх», встигаючи накривати спроби киян пробити по воротах.

Перед перервою кияни організували щось на зразок штурму, але петрівці зуміли зберегти свої ворота в недоторканності. На 15-хвилинний відпочинок команди пішли з нулями на табло.

На початку другого тайму у киян продовжилися проблеми з конструктивною грою в завершальній стадії, а петрівці вельми грамотно оборонялися. Про атаки підопічні Сергія Лавриненка також не забували, хоч особливої загрози воротам «Динамо» вони і не несли.

На 63-й хвилині у тренерського штабу Луческу нерви не витримали: на поле вийшли Родрігес і Вербич, покликані посилити атаку номінальних гостей. І оборона «Інгульця» здригнулася, причому пропущений гол став дуже образливим після сімдесяти хвилин цілком гідних оборонних зусиль. Караваєв прострілив з правого флангу, і Шишка зрізав м'яч у власні ворота. Домігшись бажаного, кияни розслабилися і одразу за це поплатилися. Коваленко прийняв м'яч у куті штрафного «Динамо» і з розвороту точно пробив у ближню «дев'ятку».

«Біло-сині» знову почали брати в облогу штрафний суперників, і ледь шикарним голом не відзначився Родрігес. Втім, суперсейв зробив Шуст, який відбив удар люксембуржця в падінні через себе. Могли вирвати перемогу і номінальні господарі. У контратаці Полегенько бив із забійної позиції, і Бущан виручив свою команду. Фінальний свисток харків'янки Катерини Монзуль зафіксував сенсаційну нічию: команда Луческу втратила перші очки в чемпіонаті.

Найближчого вік-енду «Інгулець» і «Динамо» проведуть матчі чергового туру. Кияни будуть приймати «Десну», а петрівці на виїзді зіграють зі «Львовом».

Українська Прем'єр-ліга. 4 тур.

«Інгулець» – «Динамо» – 1:1.

 Шишка, 71 (аг) - Коваленко, 76.

 Шарай, 34, Бартулович, 34, Головкін, 86 - Сидорчук, 56, Шапаренко, 79.

«Інгулець»: Шуст, Салем, Запорожець, Шарай (Головкін, 85), Полегенько, Шарай, Бартулович (Коваленко, 69), Козак (Асмелаш, 69), Сітало (Гопей, 69), Шишка (Поспєлов, 90+3), Опанасенко, Ковальов.

«Динамо»: Бущан, Караваєв (Кендзьора, 80), Забарний, Сирота, Миколенко (Сідклей, 90+2), Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 80), Циганков, Буяльський, Де Пена (Родрігес, 63), Гармаш (Вербіч, 63). 

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).

ІНГУЛЕЦЬ - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

76’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Коваленко (Інгулець).
72’
ГОЛ ! Автогол забив Михайло Шишка (Інгулець).
Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 304
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
norma_zap
Монзуль должна была дать пенальти и выгнать Родригеша
Vladislav Pohily
Пенальти конечно можно было и поставить, но, учитывая какой убойный момент Ингулец не реализовал на последних минутах, говорить, что они не заслужили эту ничью как-то язык не поворачивается. Пора Мирче возвращаться на тренерский мостик.
_-AK228
Заголовок звучит как издевательство
Кто им виноват, что они туда поперлись
Николай Власов
БРАВО ИНГУЛЕЦ!!! ПОЗДРАВЛЯЮ КОМАНДУ С ПЕРВЫМ ИГРОВЫМ БАЛЛОМ В ТУРНИРНОЙ ТАБЛИЦЕ С ПОЧИНОМ!!!
aleks19826
Те, що й треба було довести - нє фіг чемпіонат Прем'єр-лігу опускати, пропускаючи тур офіційний заради товарняка якогось нещасного із грандом. Думаю буде наука всім клоунам, які захочуть в майбутньому робити такі речі. Думали пограють з інтерами чи реалами, напропускають торбу голів і будуть всіх вигравати в нещасному чемпіонаті, а воно не тут то було виявляється Інгульця дякую за хороший урок футбольному сепаратисту, який поставив товарняк вище Прем'єр-ліги
Володимир Ляшенко
Ну що, тролі ДК, ось вам і "ответочка"! Коли Шахтар програв Олександрії на початку сезону, ви тут дико тріумфували. А вам не прийшло в голову, що сезон довгий, а м'яч круглий? І очки втрачатимуть всі лідери.
Я так розумію, що вибачень і визнання своєї неправоти від вас не дочекаємось.
axylinam
Перед следующим туром Динамо нужно обязательно провести ещё один спарринг с сильным европейским клубом,чтобы добавить ещё больше уверенности в своих силах
Ilya
Зато с Интером сыграли.
Ингулец красавцы, могли и выиграть в конце.
Пенальти тоже можно было давать, ничья закономерна.
aleks19826
Думаю с такой игрой угробят Мирчу чертяки интеровские. Дед из реанимации будет не вылазить. А добавить ЛЧ и возможные погромы от грандов в будущем думаю румыну лучше уйти на покой, чтоб не стать вторым Лобановским, который тоже на лавке умер или начал умирать вернеее
ALKOSruLKA
... і нафіга цей Мілан був потрібен?
Вадим Максимов
Кто там за Агробизнес и Александрию рассказывал?
Ингулец, еще недавний представитель первой лиги.
Петро́во (укр. Петрове) — посёлок городского типа Александрийского района Кировоградской области Украины с населением 7150 человек.
Клуб основан в 2013 году, лишь с 2015 получил профессиональный статус.
ДК без Луческу на скамье, и его подсказок ДК - это стадо баранов,
в Милане позор, с ингульцом позор
Chuess
После игры один вопрос, а где нападающие? Один на лавке весь матч? Зачем тогда их брали на контракт? Гармаш явно на форварда не тянет!
Slevin
Почему все так восхваляются Катей -арбитром, если она умышленно пропустила эпизод, когда защитник тянул Родригеса за волосы, чтобы тот не дотянулся до мяча.
Вроде ВАР есть, а толку..
bolelschik
Сидклей приколол - его выпустили в добавленное время, и он его потратил на то, чтобы на поле завязать бутсы
igorek
Безхрибетные рахиты пртивно было смотреть на такую игру если бы не автогол случайный могли бы и просрать.Дигинираты.позор для динамо🤯
Burevestnik
ДОГОВОРНЯК - это Динамо так отблагодарило Ингульцу за перенос матча.
anarhisst
Монако вчера было никакое.. (Цитата)
Darkness1984

Почитал клиенты Макса и фейса
По их мнению, они тут борцы за справедливость и их банят за правду написанную ими но ни как не за то, что они желчью брызгают и кидаются на людей.
Парни, следите за короной на голове, а то скоро упадет
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ёкарный Бабай
Такой футбол что аж Шышка задымилась