Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 серпня 2021, 19:23
3060
0

Тоттенхем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Якщо обидві команди дружно покличуть Гаррі Кейна, куди він побіжить?

| Оновлено 15 серпня 2021, 19:23
3060
0
Тоттенхем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images / Global Images Ukraine. Гаррі Кейн

У неділю, 15 серпня, відбудеться матч 1-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Тоттенхем» на домашньому стадіоні «Тоттенхем Хотспур» прийматиме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 18:30 за київським часом.

«Тоттенхем»    


Основна проблема лондонського клубу - незрозумілий стан головного голеадора і лідера команди Гаррі Кейна. 28-річний форвард, який за останні 6 років тричі ставав найкращим бомбардиром АПЛ, хоче не тільки забивати голи, але і вигравати трофеї. З «Тоттенхемом», звичайно ж, про це можна тільки мріяти. Найцікавіше, що Гаррі хоче піти саме в «Манчестер Сіті». Поки що ходять чутки про 150 мільйонів євро, далі буде веселіше.
 
Не забуваємо, що у новий сезон команду поведе Нуну Ешпіріту Санту, у якого на руках дворічний контракт. У минулому португальський фахівець непогано зарекомендував себе в АПЛ в якості наставника «Вулверхемптона», але в Лондоні точно будуть вимагати більш високих результатів.
 
В іншому в стані «шпор» не так цікавого. У літнє міжсезоння команда підсилилася вінгером «Ейбара» Брайаном Хілем, а також підписала одноклубників Руслана Маліновського: П'єрлуїджі Голліні і Крістіана Ромеро. Орендна угода Гарета Бейла закінчилася, Тобі Алдервейрелд пішов за 13 мільйонів в клуб з Катару, Ерік Ламела покинув клуб вільним агентом.

«Манчестер Сіті»


«Містяни» після виграшу чемпіонства знову є головними претендентами на золоті медалі АПЛ. Влітку клуб провернув мегатрансфер, викупивши контракт лідера «Астон Вілли» Джека Гріліша за космічні 117,5 млн євро. І поки у Фодена травма, новачок буде конкурувати зі Стерлінгом на позиції лівого вінгера. Минулого сезону Рахім не вражав, граючи за клуб, але на Євро видав топовий перфоманс.
 
Влітку команду покинув Анхеліньо, в конкурентах Олександра Зінченка за місце на лівому фланзі захисту залишився лише Бенжамен Менді. Також там можуть зіграти і інші футболісти (Ляпорт або Аке), але всі вони приносять більше користі на інших ділянках поля. Українець непогано виглядав у другій частині сезону, на Євро видав шикарний матч проти Швеції, тому ще одного гравця на цю позицію Пеп Гвардіола і не шукав.
 
У майбутній зустрічі «Манчестер Сіті» виглядає явним фаворитом, якщо в складі «Тоттенхема» не буде Гаррі Кейна. А його, мабуть, не буде, тому навіть складно уявити, як лондонська команда збирається забивати. І хоча «небесно-блакитні» у трьох останніх матчах обов'язково були биті на стадіоні «Тоттенхем Хотспур», повторити подібний трюк «Тоттенхему» навряд чи вдасться. Схоже на те, що нічия для господарів стане справжнім досягненням, а максимально очікуваний результат - перемога гостей з мінімальною перевагою. І все ж це лише перший тур, тим більше, вболівальники вже повертаються на трибуни.


Орієнтовні склади

«Тоттенхем»: Льоріс, Танганга, Санчес, Дайер, Регілон, Гейб'єрг, Скіпп, Лукас Моура, Деле Аллі, Бергвейн, Сон.
 
«Манчестер Сіті»: Стеффен, Канселу, Діас, Аке, Менді, Гюндоган, Родрі, Фернандіньо, Марез, Торрес, Гріліш.
 

15 серпня, неділя

«Тоттенхем» – «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Тоттенхем Хотспур». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Арбітр: Ентоні Тейлор
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.