Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
| Оновлено 15 серпня 2021, 02:05
75839
16

Погана звичка. Беленюк висміяв чиновників за поїздки у Токіо як на курорт

Нардеп пообіцяв розібратися, чому з Мариною Килипко не було тренера

| Оновлено 15 серпня 2021, 02:05
75839
16
Погана звичка. Беленюк висміяв чиновників за поїздки у Токіо як на курорт
Україна 24. Жан Беленюк

Чиновники їздять на закордонні спортивні змагання, щоб розважитися, заявив український борець, Олімпійський чемпіон і народний депутат України Жан Беленюк. Він прокоментував історію з українською спортсменкою Мариною Килипко, яка залишилася без тренера на Олімпіаді:

«Так, це відома історія, я вже направив звернення до Міністерства молоді і спорту для того, щоб з'ясувати, по-перше, склад цих делегацій поіменно, і по-друге, функціонал кожного делегата. У нас, на жаль, є погана звичка, коли деякі чиновники сприймають Олімпійські ігри як можливість за бюджетні кошти поїхати в якусь країну, подивитися змагання, поїсти закордонні страви та відпочити. І не ставлять в пріоритет потреби спортсменів.

І саме з такою ситуацією ми зіткнулися, коли спортсменка, яка стрибає з жердиною, просила слізно тричі, щоб її тренера взяли на Олімпійські ігри, тому що це технічний вид спорту, і кожна вказівка має вагу. У цій ситуації вона зайняла 5-те місце, ми будемо розбиратися в ситуації. Головний тренер, який формує команду зі стрибків з жердиною, її не почув, на жаль, і ми всі побачили цю емоційну промову зі сльозами».

Нагадаємо, українська стрибунка з жердиною Марина Килипко розплакалася перед журналістами через те, що з нею не було тренера. Спортсменка заявила, що у неї не було ніякої підтримки: «Чому його тут немає, я так ні від кого і не чула. Мене годували обіцянками, але в підсумку мого тренера на Олімпіаді немає. Чому так відбувається в нашій країні, я не розумію».

ВІДЕО. Беленюк висміяв чиновників за поїздки у Токіо як на курорт

Оцініть матеріал
(729)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Министра спорта нужно отправить в отставку за такое безобразие,некоторые чиновники наверняка ещё жён или любовниц с собой прихватывают, чтобы в командировках помогали
andreypoltava234
чому на московському каналі? тим більше що цей канал - єдиний в ЄС ніби-то український) а там антиукраїнська пропагнада для Європи)
Pavlo Pasichnyk
Провести негайно Люстрацію усіх чинуш, котрі на " халяву " , по блату, замість спортсменів та їх тренерів, за рахунок Держави Україна з'їздили в Токіо покайфувати на величезну шкоду для Українського Спорту та України і в ЗМІ ОБОВ'ЯЗКОВО поіменно показати всіх халявщиків, злидарів, блатняків, демагогів, ворюг, корупціонерів...
turist86
15 "Умивальників начальник і мочалок командир"
список делегації:
Гутцайт Вадим Маркович
Бубка Сергій Назарович
Симонов Сергій Анатолійович
Уманець Ніна Дмитрівна
Федюшина Тетяна Андріївна
Цигиця Олена Леонідівна
Буєва Юлія Вікторівна
Коваленко Наталія Петрівна
Яковлев Олександр Володимирович
Олексенко Ігор Миколайович
Жидкова Катерина Анатоліївна
Дем`янець Неля Миколаївна
Кручек Ярослав Іванович
Сафіуллін Равіль Сафович
Волков Олег Ігоревич
https://sport.gov.ua/storage/app/sites/16/Mizhnarodni_zmagania/sklad-tokio2
020.pdf
VILytvyn
Жане вітаю і дякую Вам за перемогу на Олімпійських іграх в Токіо.Ви єдиний хто приніс Україні золоту медаль. Я пишаюся Вами! Соромно за тих людей, які необачно так образили Вас. Вибачте за їх не вихованість та таку ганебну поведінку.
pmelnik7788
И за одно пусть спросит, что там делала выдающаяся гимнастка Иришка Беляшиха!
newkyiv
Было, есть, и будет. И не только у нас. ОдинРазЖивём.)
ksv240653
Безнаказанность и коррупция процветают в этой стране. Где же тот человек, который сломает это? Вышиванки понадевают порошенки и кричат, что они патриоты. А Жан заслуживает уважения.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрій Ковальов
Саакашвили пожалуй наш единственный шанс избавиться от коррупции. Кто думает что от коррупции можно избавиться постепенно, гладя всех по головке, тот идиот, нужны жесткие и быстрые меры, как это было в Грузии.