Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2021, 19:57
1888
2

Верес – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один з аутсайдерів проти одного з лідерів

| Оновлено 14 серпня 2021, 19:57
1888
2
Верес – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

В суботу, 14 серпня, відбудеться матч 4 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть рівненський «Верес» і полтавська «Ворскла». Гра пройде в Луцьку на полі стадіону «Авангард», початок - о 17:00.

«Верес»

Команда Юрія Вірта почала свій другий захід в УПЛ з непоганого результату - нульова нічия з учасником єврокубків «Колосом» була сприйнята саме так. Тим більше, що по грі рівняни не поступилися. В другому турі «Верес» брав участь у відкритті сезону для «Динамо», тому до рахунку 4:0 на користь киян, в принципі, питань не було - свої очки треба брати в інших матчах.

Наприклад, цілком можна було б розраховувати на щось більше, ніж поразка в третьому турі від «Руха» (1:2) , проте саме Леонід Кучук в тій грі святкував перемогу. Тому картина після трьох матчів для команди з Рівного виглядає не дуже радісно - всього одне набране очко, один забитий гол та тринадцяте місце в турнірній таблиці. Графік аутсайдера, м'яко кажучи.

Відзначимо, що продовжуються проблеми рівненської команди зі стадіоном, тому черговий свій матч вона проведе не вдома, а в Луцьку.

«Ворскла»

Полтавчани розпочинали свій сезон єврокубковим матчем з фінським «КуПСом». Гру, яка закінчилася з рахунком 2:2, назвали такою, що була не виграна тільки випадково. Після цього в чемпіонаті був зіграний матч з «Дніпром-1» - і той же рахунок. Тоді вже були питання до Максимова з підопічними, адже, граючи в більшості і виграючи, команда двічі пропустила (там, щоправда, були також великі питання до якості арбітражу, але факт залишається фактом).

А тоді настав момент великої ганьби. В домашньому матчі «Ворскла» з фінами спершу не зуміла втримати перемогу, пропустивши на останніх секундах основного часу, а в екстра-таймах пропустила ще раз і вилетіла. Після цієї гри Максимов посварився з своїм асистентом Уляницьким, який більше не знаходиться на тренерській лаві, і перейшов з схеми з трьома центральними захисниками на звичну тактику з двома. І це дало результат - були переможені спершу «Рух», а тоді і взагалі розгромлений «Львів», внаслідок чого «Ворскла» знаходиться в чільній трійці.

Статистика зустрічей

У новітній історії (після відродження «Вереса») команди зустрічалися в Прем'єр-лізі сезону 2017/2018. Цікаво, що результати є абсолютно ідентичними: на першому етапі (тоді чемпіонат проводився в два етапи з поділом на дві шістки після закінчення першої частини змагань) команди обмінялися домашніми перемогами з рахунком 1:0, а на другому так само синхронно двічі зіграли в нульову нічию.

Орієнтовні склади

«Верес»: Когут, Солдат, Махнєв, Гончаренко, Немчанінов, Кльоц , Кучеров, Дахновський, Гегедош, Г.Пасіч, Сергійчук.

«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Тамм, Якубу, Пуцлін, Челядін, Скляр, Тілль, Кане, Степанюк.

Прогноз на протистояння

Після вильоту з єврокубків всі сили «Ворскли» будуть кинуті на внутрішні змагання. Вона, звісно, буде втрачати очки, але, схоже, не в суботньому матчі. Спрогнозуємо, що свій гол рівненська команда заб'є, але не більше того, а переможна серія підопічних Максимова продовжиться.

14 серпня, субота

«Верес» – «Ворскла»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 17:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
ВЕРЕС - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Екс-гравець Ліверпуля: «Я подумував про те, щоб накласти на себе руки»
Футбол | 27 квітня 2024, 03:15 0
Екс-гравець Ліверпуля: «Я подумував про те, щоб накласти на себе руки»

Стівен Ворнок зробив відверте зізнання і розповів про свою кар'єру

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
Тут розгромом попахивает и отставкой вирта