Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2021, 19:27
3294
4

Десна – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Спроба номер «сім»

| Оновлено 09 серпня 2021, 19:27
3294
4
Десна – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

Календар підготував «Інгульцю» маститих суперників на старті сезону, і саме «Десна» розбавляє суперництво з трійкою найкращих команд УПЛ. Однак, чернігівська команда поки що йде зі стовідсотковим результатом, і перервати серію поразок петрівцям буде не так-то просто. Всупереч негативним прогнозам, колектив Олександра Рябоконя не просто на плаву, а й напевно складе конкуренцію фаворитам сезону.

«Інгулець»

Зрозуміло, що домашні 1:5 цілком можуть вибити з колії, але характер у «Інгульця» - не той який дозволить панікувати або ж вдатися до якихось радикальних рішень. Швидше, ця поразка з серії «Краще пропустити п’ять м'ячів в одному поєдинку, ніж по одному голу - в п'яти матчах». Спробуємо списати невдачу на збіг обставин: аж надто розлюченого виглядала «Зоря», та й справжню феєрію видав Владислав Кочергін.

У плановому режимі відпрацювали тиждень підопічні Сергія Лавриненка, тренуючись без кадрового посилення. Якщо говорити про склад, то напевно не обійдеться без великої ротації. Припустимо, що повернуться до «основи» Дмитро Поспєлов та Владислав Шарай, а ось хто точно не втратить свого місця в «старті» - Євген Запорожець, визнаний уболівальниками кращим в минулому матчі. «Взагалі, красавчик!», - коротко оцінив гру Запорожця президент «Інгульця» Олександр Поворознюк.

«Десна»

За традицією мінімальними варіаціями складу обходиться тренерський штаб «Десни», ось і в стартових складах двох переможних матчів Олександр Рябоконь зробив всього одну зміну. З «Чорноморцем» гру починав Денис Безбородько, з «Маріуполем» - Олексій Гуцуляк.

Всього один пропущений в двох матчах гол - не привід турбуватися за «останній рубіж», але саме воротаря напередодні дозаявила «Десна». Новачком команди став голкіпер Роман Мисак, який провів минулий сезон за «Рух». Конкуренцію гравцям оборони покликаний скласти Олександр Масалов, який перейшов з молдавського «Динамо-Авто».

Статистика зустрічей

Ніяк не може обіграти чернігівську команду «Інгулець» - з урахуванням першолігових битв в понеділок суперники зустрінуться вже в сьомий раз. Не найрезультативнішими вийшли попередні протистояння: загальна різниця голів - 10:3. В останньому поєдинку взимку «Десна» розгромила опонентів - 3:0, але з трьох авторів голів у клубі зараз залишився тільки Андрій Тотовицький.

Коментар

Старожил «Десни» Єгор Картушов відгукнувся про майбутнього суперника із застереженням: «У «Інгульця» - хороша команда, з'явилися нові хлопці. Дивився кілька їхніх матчів: колектив варіює тактикою, так що буде непросто».

Орієнтовні склади:

«Десна»: Литовка, Завійський, Картушов, Сафронов, Селін, Жук, Арвеладзе, Калитвинцев, Тотовицький, Будківський, Безбородько.

«Інгулець»: Шуст, Поспєлов, Запорожець, Полегенько, Коробенко, Сітало, Шарай, Козак, Опанасенко, Ковальов, Майкл.

Прогноз на протистояння

Не скажеш, що у «Інгульця» ігрова криза або ще якісь проблеми в команді, але по старту чемпіонату «Десна» все ж виглядає краще за опонентів. Нашої ставкою буде перемога господарів з коефіцієнтом 1.71 по лінії Vbet.

9 серпня, понеділок

«Десна» — «Інгулець»
Чернігів. Стадіон імені Ю.Гагаріна. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ДЕСНА – ІНГУЛЕЦЬ, ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
almost
Десне осталось опять переехать тело.)
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
RomanEnakievo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил