Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 серпня 2021, 16:57
2160
0

Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Повернення Кучука до керма «жовто-чорних»

| Оновлено 07 серпня 2021, 16:57
2160
0
Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У суботу, 7 серпня, «Рух» проведе свій перший домашній матч у новому чемпіонаті проти «Вересу». Обидва суперники ще не відчули радості перемоги у нинішньому сезоні, причому рухівці не здобули ще жодного очка.

«Рух»

Дві поразки на старті чемпіонату призвели до зміни головного тренера рухівців. Замість Івана Федика діями «жовто-чорних» буде керувати білорус Леонід Кучук, який впродовж усього 2019 року вже очолював «Рух» у Першій лізі. Білоруський фахівець вже приступив до тренувань зі своїми новими підопічними. Нагадаємо, що Леонід Кучук раніше очолював інші клуби УПЛ - київський «Арсенал» та кам’янську «Сталь». Залишається під питанням участь у грі з «Вересом» захисника Мілоша Стаменковича, який продовжує відновлюватись після травми. Усі решта готові до наступного матчу.

До гри з «Вересом» футболісти «Руху» підійшли з двома домашніми клубними рекордними серіалами в УПЛ. «Жовто-чорні» перемагають впродовж 3-х матчів та обходяться без нічиїх на своєму полі 5 ігор поспіль: три перемоги та дві поразки.

«Верес»

Літнє міжсезоння для підопічних Юрія Вірта було, враховуючи виступи у Першій лізі, коротшим ніж у «Руху». Не обійшлося і без кадрових змін, враховуючи що «Верес» здобув путівку до вищого дивізіону. Зокрема ряди «червоно-чорних» поповнили гравці, які мають значний досвід виступів в УПЛ – Кльоц («Сабах»), Кічак та Євген Пасіч (обидва – «Олімпік»). Після двох турів гравці «Вересу» ще не відчули смаку забитих голів. Наразі гольове мовчання і у кращого бомбардира команди з Рівного у минулому сезоні Максима Шестакова, який забив у минулому чемпіонаті 13 голів.

З особливим настроєм готуються до гри вихованці львівського футболу – воротар Когут та головний тренер Вірт. Нагадаємо, що саме Вірт восени 2018 року був головним тренером «Руху», який на той час ще змагався у Першій лізі.

Історія зустрічей

Суперники проведуть свій перший матч в УПЛ, а до цього їх шляхи перетиналися лише в Кубку України. 17 серпня 2019 року в рамках 1/32 фіналу «Верес» на своєму полі поступився «Руху» з рахунком 1:2. До речі, голи львівського клубу забивали діючі львівського клубу гравці – Климчук та Кондраков.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Олександра Дердо, який провів вже 128 (!) ігор в УПЛ. Матч за участю як «Руху», так і «Вересу» стане для цього арбітра дебютним в чемпіонатах.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Білий, Мисик, Гагун, Дідик, Федорчук, Мартинюк, Кухарук, Климчук, Бойчук, Борячук.

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Полюлях, Кучеров, Є. Пасіч, Г. Пасіч, Гегедош, Сергійчук.

Прогноз на протистояння

Львівська команда дуже захоче перемогти, аби в певній мірі реабілітуватися за невдалий старт. З іншого боку, суперник міцний і теж налаштований відібрати очки в «Руху». На нашу думку, долю матчу вирішить один гол на користь господарів поля. 

7 серпня, субота

«Рух» — «Верес»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РУХ – ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.