Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 05 серпня 2021, 11:44
16290
9

КОСТИШИН: Куди нам ходити, якщо збірна не обіграла ані фінів, ані Казахстан

Наставник «Колоса» – про майбутнє протистояння проти «Шахтаря» з Караганди

| Оновлено 05 серпня 2021, 11:44
16290
9
КОСТИШИН: Куди нам ходити, якщо збірна не обіграла ані фінів, ані Казахстан
ФК Колос. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин поділився очікуваннями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти казахстанського «Шахтаря» з Караганди.

– Ми мріяли грати в Лізі Європи. Намагалися зайняти потрібне місце, щоб зіграти ці матчі. Так що чекаємо протистояння з великою насолодою, але чекаємо складного матчу. Тому що суперник складний. Якщо команда обіграла «Стяуа», то вона заслуговує на повагу і це не просто так.

– Чи є кадрові проблеми?
– Кадрових немає, але я ніколи на них не скаржився. Хто здоровий, той і грає. Травмувався Мамаду і вже давно в лазареті Жека Морозко. Всі інші в строю.

– Які у суперника сильні й слабкі сторони?
– Ну, як я зараз почну говорити, якщо тренери дивляться... Це бійцівська команда, яка виграє багато єдиноборств. Тому матч буде непоступливий. За якою схемою вони грали ми вивчали. Просто я промовчу це питання. Навіщо я буду розповідати про сильні або слабкі сторони суперника?

– У минулому році ви спробували виступити в єврокубках, зараз від вас чекають більшого...
– Тоді ми виступили вдало. Так, ми програли «Рієці», але програли в рівній грі, могли вигравати в основний час. А в додатковий вони задавили нас габаритами, коли був не футбол, а водне поло. Ми не винні, що у нас маленькі футболісти підібралися, а у них великі. Очікування набагато більше, з нас буде більший попит. Тим більше, вилетіла «Ворскла», Україні не вистачає очок. Обговорюється така тема, мовляв, навіщо виходили «Ворскла» і «Колос», в команди не вірять.

Зараз всі команди вміють грати у футбол в єврокубках. Так що гра покаже. Ми налаштовуємося і хочемо пройти далі. Не треба недооцінювати країни, тому що дуже багато бруду вилилося на «Ворсклу» після того, як вони не пройшли фінів. Так а куди нам ходити, якщо збірна України не обіграла ані фінів, ані Казахстан. Мені неприємно, що всі накинулися на «Ворсклу».

Матч «Колос» – «Шахтар Караганда» відбудеться у четвер, 5 серпня. Початок о 21:00.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 2
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів
Футбол | 25 квітня 2024, 11:44 5
Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів

Екс-форвард «Динамо» та «Шахтаря» не планує залишатися у Бразилії

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bolshoi
Блин Руслан, ну что ты обращаешь внимание на даунов. Главное отдать на поле все силы, тогда никто плохого слова не скажет. Вперёд к победе.
Taykitanin
Той випадок, коли якість змісту сказаного набагато краща журналістській подачі в заголовку. Удачі команді Костишина.
K1Vm
Реалист. Без влажных фантазий. В Казахстане и МЮ проигрывал.)
Igorok Киев
Вполне проходная команда для Колоса, уверен что можно выигрывать, так что удачи вам! За Колос! покажите нам сегодня классный футбол, держим кулаки за вас!👊🙌⚽
zzg77
Не думаю, что Колос чего добьется с Карагандой! У казахов бюджет побольше и состав качественнее. У нас в УПЛ только три команды по уровню соответствуют Лиге Европы, а остальные - Пшик!
Ktoto
Ахахах ну так сборная Украины Португалию выиграла, они выиграют бенфику или спортинг или порту или брагу? Сборная финов сильнее чем клубы с финляндии, а у нас если бы не колоч и ворскла было бы наоборот
Владимир Пидвирный
Костишин ти великий балабол. Настрой команду на гру. А то український футбол перетворюється в багно, не прохідне болото. Що Ворскла, що Олександрія, що Зоря це не команди європейського рівня. Тепер ви на черзі. Український болільник розумний, якщо є гра то які розмови.
Alex.P67
Максимов пр!срав і Костишин перестраховується якщо програє. Питання нахіба потрібні такі клуби в УПЛ. Чемпіонат ЗазухиКК і того досить ...