Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2021, 12:47
1635
0

Олексій БЄЛІК: «Результат проти Генка – відмінний»

Спеціаліст – про вольову перемогу «Шахтаря»

| Оновлено 10 серпня 2021, 12:47
1635
0
Олексій БЄЛІК: «Результат проти Генка – відмінний»
Футбол 1/2/3. Олексій Бєлік

Колишній форвард донецького «Шахтаря» Олексій Бєлік прокоментував перемогу команди Роберто Де Дзербі над бельгійським «Генком» (2:1) в першому матчі 3 раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Результат відмінний, він робить нас ще більшим фаворитом. Що стосується гри, то можу сказати, що вона непогана. Хотілося б сказати, що все добре і все відмінно, але не скажу, тому що бачу по грі, що Шахтар може додати. Це не стеля гравців Шахтаря як індивідуально, так і командно.

Для мене гра розділилася на два тайми. Якщо в першому ми мали перевагу в контролі м'яча, але були проблеми, щоб доставити м'яч у третю зону. Ми намагалися зробити це за рахунок індивідуальної швидкості Тете з правого флангу і Соломона - з лівого. Але це не приносило ніяких дивідендів, тому що ми практично не загрожували воротам суперника.

Що стосується другого тайму, то тут ми додали в командному русі. Ми почали більше грати не тільки за рахунок дриблінгу Тете і Соломона. Більше розігрували м'яч, хоча все одно проблеми залишилися. Були непогані моменти, коли бив Майкон. Однак варто зазначити, що Шахтар хороший в розмаїтті. Марлос і Ісмаїлі - посилення, яке може діяти не тільки за рахунок коротких передач, а й розрізати діагональними передачами», - сказав Бєлік.

Зустріч у відповідь відбудеться 10 серпня, початок о 20:30 по Києву.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.