Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
|
14072
14

CAS відхилив запит Тімановської на скасування рішення НОК Білорусі

Білоруська спортсменка так і не змогла виступити на дистанції 200 м

CAS відхилив запит Тімановської на скасування рішення НОК Білорусі
Instagram. Христина Тімановська

Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) відхилив запит білоруської легкоатлетки Христини Тімановської. Вона вимагала скасувати рішення НОК Білорусі, який усунув її від участі в Олімпіаді-2020 в Токіо.

У своєму вердикті CAS заявив, що Тімановська не зуміла довести свою правоту. Спортсменка хотіла виступити в бігу на 200 м, змагання в якому пройшли сьогодні, 2 серпня.

Нагадаємо, НОК Білорусі відсторонив Тімановську від участі в Олімпіаді після того, як вона відмовилася бігти непрофільну для себе дистанцію 400 м в естафеті і публічно розкритикувала дії керівництва збірної.

Після цього спортсменку намагалися силою вивезти з Токіо. Зараз чоловік Тімановської виїхав з Білорусі до Києва, а сама спортсменка буде просити політичного притулку в одній з країн Європи.

Оцініть матеріал
(148)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Вит
СAS не нашел доказательств? Чего? В любом случае то, что обнародовано в прессе этим "честным и справедливым" недостаточно? Похоже, что "судья" не только в Украине не профессия, а диагноз!
alekos59
Сторонники руцкого мира , вы точно хотите как с Тимановской чтобы с вами поступали ??? Или чтобы в сборной были мышебратья адин нарот кудерметова, хачанов, бацарашкину, карацев и евлохов с башановым и бакши ??? А вот что наш ватный нок и мид притихли??? Пока плешивый влажно фантазирует про адин нарот и мышебратья, а в сборной по боксу рашки сплошные кала бельды, есть время задуматься.
ALKOSruLKA
Хай бере українське громадянство!
akleso95
Как то быстро они рассмотрели. Моментально.))
Tom Sizemore
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wladimir_skidan
Хочу бегу за страну, хочу не бегу. Это не коммерческие старты, чтобы самой на них ездить и бегать по желанию. Раз тренерский состав решил что надо бежать эстафету, значит ему виднее. Отказалась, не стоит обижаться что вообще сняли с Олимпиады. П. С. Что произошло потом делает из нее мученицу. Тут белорусы ступили. Просто вывели бы из состава сборной и всё.