Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 03 серпня 2021, 01:15
3205
0

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Відхід Шевченка став повною несподіванкою»

Відомий тренер - про відхід Андрія Шевченка

| Оновлено 03 серпня 2021, 01:15
3205
0
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Відхід Шевченка став повною несподіванкою»
ФК Чорноморець. Сергій Ковалець

Екс-гравець збірної України Сергій Ковалець поділився своєю думкою з приводу відходу Андрія Шевченка з посади головного тренера національної команди:

«Це стало повною несподіванкою для багатьох. А що стосується його діяльності біля керма збірної, то робота, на мій погляд, була проведена хороша. Так, десь було везіння, але без цього у футболі нікуди.

Збірна навчилася діяти за різними тактичним схемами, що дуже важливо в сучасному футболі. За останні п'ять років вистачало класних матчів у виконанні «синьо-жовтих». А апогеєм став вихід команди до чвертьфіналу чемпіонату Європи.

Відбір на ЧС-2022? Незважаючи на три поспіль нічиї в цьому турнірі, у збірної України все одно залишаються хороші шанси пробитися у фінальну частину світової першості. Тому хотілося, щоб Шевченко дограв цей відбір. Він створив цю команду, він знає всі сильні і слабкі сторони своїх підопічних. Тому, повторюся, відхід наставника став повною несподіванкою, де навіть в цьому питанні переважає жаль.

Хто повинен замінити Шевченка? Вважаю, що Мирон Маркевич чудово підходить на це місце. Він завжди був поруч з командою, був присутній на всіх матчах збірної, він знав тренувальний процес. До того ж і досвіду йому не позичати. Вік? Далеко за прикладом ходити не потрібно. 76-річний Мірча Луческу виграв з «Динамо» чемпіонат і Кубок України, 73-річний Дік Адвокаат призначений головним тренером збірної Іраку. Так що вік тут не грає чільну роль».

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.