Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 липня 2021, 16:52
1941
0

Олег САЛЕНКО: «У Ворскли очевидні кадрові проблеми»

Експерт - про матч-відповідь «Ворскли» проти КуПСу

| Оновлено 29 липня 2021, 16:52
1941
0
Олег САЛЕНКО: «У Ворскли очевидні кадрові проблеми»
ФК Динамо Київ. Олег Саленко

Екс-форвард «Динамо» Київ Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу-відповіді кваліфікації Ліги конференцій «Ворскла - КуПС (перший матч - 2:2):

- Перший матч, в Фінляндії, «Ворскла» відіграла цілком нормально. Поєдинок видався важким, але результат вдалося добути хороший. На жаль, очевидні кадрові проблеми полтавців, яким непросто було сформувати склад під Лігу конференцій.

- «Ворскла» на старті сезону відмінно виглядає в атаці, але що коїться в обороні команди Юрія Максимова?
- Так, чотири м'ячі пропустити в двох матчах - забагато. Однак у полтавчан ця проблема з минулого сезону. Деякі захисники «Ворскли» завжди провалюються. Максимову треба з ними жорсткіше розмовляти або краще їх міняти. Потрібно дивитися на особистісні якості цих гравців оборони. Ці хлопці можуть дозволити собі махнути повз м'яча в найвідповідальніші моменти найважливіших матчів... На такому рівні не можна так відверто помилятися. Тому Юрію Максимову перед зустріччю з КуПСом доведеться особисто розмовляти з кожним захисником.

- Як «Ворсклі» побудувати гру в домашній зустрічі з КуПСом, враховуючи той факт, що правило виїзного голу більше не діє?
- Полтавцям все одно потрібно забивати, необхідно вигравати цей матч. «Ворсклі» необхідно продемонструвати футбол, який вона нав'язала фінам в першому таймі і на початку другої половини виїзного поєдинку. Підопічним Максимова потрібно забити і грати подалі від свого штрафного, тобто, зробити висновки після двох перших матчів сезону - проти КуПСу і «Дніпра-1». Зрозуміло, що за короткий період, всього один тиждень, складно щось якісно змінити, але важливо спробувати це зробити.

- Можливий рахунок поєдинку «Ворскла» - КуПС не ризикнете назвати?
- Мені здається, що «Ворскла» починає поступово відходити від потрясінь на старті, і я дуже сподіваюся на домашній успіх полтавчан. Рахунок 1:0 на користь команди Юрія Максимова цілком реальний.

Матч «Ворскла» - КуПС відбудеться сьогодні, 29 липня. Початок - о 19:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.