Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 липня 2021, 15:18
9079
6

Артем ФРАНКОВ: «Про Альянс забудуть за дві хвилини. Вам не образливо?!»

Спеціаліст підбив підсумки рішення керівництва «Альянса» про розформування клубу

| Оновлено 29 липня 2021, 15:18
9079
6
Артем ФРАНКОВ: «Про Альянс забудуть за дві хвилини. Вам не образливо?!»
ФК Альянс

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував розформування футбольного клубу «Альянс», який розпочав сезон у Першій лізі. У поєдинку 1-го туру «Альянс» програв «Металісту» з рахунком 0:2. Після матчу президент клубу Сергій Демченко різко розкритикував суддівство.

«Дивно й сумно. А що ще накопичувалося, крім претензій по суддівству матчу з «Металістом»? Дитячі проекти тут причому? Для чого ви їх заводили і чому кидаєте зараз?! Наскільки мені відомо — причина все-таки не у фінансах, хоча фраза про згортання ВСІХ проектів буквально волає саме про цю причину.

Але давайте два слова про головне. Сергій (Демченко, президент «Альянса» — прим. ред.), ви розумієте, що якщо про «Рух» (Винники — Львів) забули б за п'ять хвилин, то про «Альянс» (Липова Долина), який представляє село з п'ятьма тисячами населення, забудуть за дві? Вам не образливо ось так взяти і перекреслити два з гаком роки у професійному футболі, цілком успішних і гідних?!

Сергій, поки є час — подумайте і одумайтеся! Хоча, звичайно ж, ви у своєму праві», — написав Франков.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akella_147
Своим бунтом вы ничего не достигнете, сами знаете как работает система...Руководство ваше тоже знает наверняка , как этот рынок работает....Это не Царь Леонид...жертвой своей, вы не останетесь в истории...
Александр Пышненко
Команды колхозных неврастеников надо вырубать на корню, любыми доступными способами. Пока кто-то из них внутренне не окрепнут для Лиги. Они, своей инфантильностью, больше вреда принесут, чем пользы. Пусть занимаются детским футболом, если ноги чешутся не там, где тут. Везде, к вящему сожалению, к подобным новичкам отношение всегда будет предвзятое (чего греха таить). Им бы это понять и не распускать нюни, а игрой доказать - что они не случайны в нашем футболе.
ffggpl
Да он в своем праве остаться мудаком в глазах общественности и тех людей, которых он подвел.