Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2028
2

Віктор СКРИПНИК: «Ми просто «забули» забити гол Олександрії»

Головний тренер «Зорі» - про матч першого туру УПЛ

Віктор СКРИПНИК: «Ми просто «забули» забити гол Олександрії»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник поділився думками після поразки «Олександрії» в матчі першого туру УПЛ (0:1).
 
- Завжди тренер переживає за те, де знаходиться твоя команда. Якими б не були тренування, спаринги і тактичні призначення офіційна гра завжди вносить свої корективи і виходить зовсім інакше, ніж хотілося. На зборах у нас були не зовсім яскраві матчі, але ми вигравали. Не можу сказати, що сьогодні ми заслужили на поганий результат. Нам сьогодні просто не вистачало везіння. Якби зуміли зрівняти рахунок, був би зовсім інша розмова. Вітаємо суперника з перемогою. У мене до команди претензій немає, але є нюанси, які завжди хочеться покращувати. Згадаймо, що минулий чемпіонат ми теж розпочали з поразки, будемо працювати, безумовно. Будемо активно проводити підготовку до наступного поєдинку. Всі хлопці хотіли, боролися, але не вистачило нам чогось для позитивного результату.
 
- Набір гравців у вас хороший. Може їм не вистачає зіграності поки що?
- Скажу так - це сукупність всіх нюансів, які має на увазі міжсезоння. Деякі гравці йдуть, інші вливаються в команду - це нормально для футболу. Не було такого, що команда чогось не розуміє. Важко пояснити чого саме не вистачило. Натиск, гра, територіальна перевага була. Ми просто «забули» сьогодні забити гол сьогодні. Це ігровий процес - хочеться всього і відразу.
 
- Як ви оцінюєте новачків в першій офіційній грі?
- За Крістіаном вже стежив протягом року і радий, що він до нас приєднався, він дуже хороший гравець. Булеца виділявся своїми якостями. Всі мене влаштовують, з гравцями проблем немає. Все залежить від цілісності гри і від нюансів.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Не згідний з думкою головного тренера, такий прохідний двір у Зорі мав принести перемогу Олександрії у 3-4 голи. Низька проф майстерність гравців не дозволила зробити рахунок розгромним.
Trollface
А трусы ты утром не забыл одеть.