Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2021, 23:15
21952
43

І Шкурін не допоміг. Динамо поступилося Атлетіку в контрольному поєдинкові

Клуб з Більбао забив єдиний гол в матчі зусиллями Іньякі Вільямса

| Оновлено 13 серпня 2021, 23:15
21952
43
І Шкурін не допоміг. Динамо поступилося Атлетіку в контрольному поєдинкові
Динамо Київ

У цьому матчі були два моменти, які лежали на поверхні - як покаже себе «Динамо» у матчі з непростим іспанським клубом та чи продовжить свою гольову серію білоруський новачок киян? Всі відповіді ми отримали.

Перший тайм почав експериментальний (точніше, не зовсім основний) склад «Динамо» - зокрема, Бойко у воротах, Дубінчак зліва, Андрієвський в опорній зоні,Тимчик справа, Вербіч в нападі (хоча раніше словенський півзахисник провів там багато матчів). Ризикнемо спрогнозувати, що Беньямін після травми втратив швидкість та різкість, необхідні для гри на фланзі, тому, враховуючи також не дуже веселу картину в нападі, вирішено награвати словенця на вістрі атаки.

Матч розпочався без моментів. Тобто, для «Динамо» без моментів, бо іспанці могли забивати двічі, але спершу Вів'єн пробачив, пробивши мимо з лінії воротарського майданчика, а через кілька хвилин Беренгер здалеку влучив у праву стійку воріт. Це були найпомітніші миттєвості тайму, оскільки було багато боротьби, поперечних пасів, втрат, поганих навісів (цим особливо грішив Дубінчак). І більше нічого - ні в нас, ні в іспанців.

На другу половину вийшли зовсім інші склади в обох командах. І якщо на грі київської команди це не позначилося ніяк (наприклад, Миколенко підхопив естафету поганих навісів), то «Атлетік» заграв веселіше і вичавив максимум з мінімуму - красиву комбінацію «віялом» завершив Іньякі Вільямс на 77 хвилині. І відразу ж Мірча Луческу зняв з гри Шкуріна, який, мабуть, доторкнувся до м'яча чи не один раз. Білорус після заміни виглядав дуже пригніченим. Кулач, який змінив Іллю, запам'ятався хіба жовтою карткою. І все. 

Нічого не показавши, кияни завершили перший з топ-матчів на зборах. Але, звісно, ми готові пробачити і не таку гру в товариських матчах, якщо в офіційних буде зовсім інша картина. Рухаємося далі.

Товариський матч. 

«Динамо» – «Атлетік» – 0:1.

 Іньякі Вільямс, 77.

 Кулач, 83.

«Динамо» (перший тайм): Бойко, Тимчик, Сирота, Забарний, Дубинчак, Андрієський, Буяльський, Шапаренко, Циганков, де Пена, Вербіч.

«Атлетік» (перший тайм): Агірресабала, Мартінес, Муньяін, Беренгер, Вільялібре, Руді Гарсія, Баленсіага, Венседор, Вів'єн, Прадос, Печарроман.

«Динамо» (другий тайм): Бущан, Караваєв, Кендзьора, Попов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Лєднєв, Родрігес, Антюх, Шкурін (Кулач, 78).

«Атлетік» (другий тайм): Ескієта, Капа, Нуньес, Альварес, Лекуе, Дані Гарсія, Лопес, Ніколас Вільямс, Серрано, Рауль Гарсія (Заррага, 61), Іньякі Вільямс.

Мерен (Швейцарія)

ДИНАМО - АТЛЕТІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк
Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
__Funny_Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
__Funny_Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SevaCherkago
Какой бы результат не был, это не с Оболонью вату катать))))
Eagle
Если в в 1-м тайме ДК играло слабее составом,но все же интереснее смотрелись,хотя и не было острых моментов,но хоть владели больше владением мяча,то во 2-м тайме играли составом по-сильнее, но смотрелись слабее испанцев.Спорный забитый мяч.Возможно был офсайд.Как бы там не было,надо было забивать,....но не кому.Да и Шкурин НЕ сыграл,хотя на него делали ставку.
Alex86 1
ой, товарняк - подумаешь
Шони
ЗАПОМНИТЕ эти все фаны максы и веревки и прочее это не фанаты Шахтера.... это твари которые ненавидят нашу страну если столицу пишут с малой буквы это твариииии это не фанаты Шахтера... и да а где ЖЕ хоть 1-2 новачка с украинским паспортом или будет и дальше играть 9 иностранцев на поле и 2 украинца, хотя дед Марлос уже давно пора на пенсию, а Мораеш не скоро в футбол сыграет и сыграет вообще.... так что задумайтесь на что покупают этих иностранцев на наш ЧЕмпионат или на ЛЧ... так что сильно не радуйтесь 2 место может вам дадим... хотяяяя
Rabotnichki
Всю игру Динамо пропасовалось, а толку никакого. Ни ударов, ни прострелов, игра в дыр-дыр.
lenares85
У Шкурина нету скорости он ломовой как Беседин , нужно Ванаду наигрывать он быстрый
lenares85
У Шкурина нету скорости он ломовой как Беседин , нужно Ванаду наигрывать он быстрый
Minolt
Унылое зрелище. На такой "футбол " люди не ходят
lenares85
Миколенку нужно продавать он начал деградировать в Динамо уже
~ Viacheslav ~
Пасы поперёк и взад , а если вперёд - то неточно. Вот и вся игра - дохлые какие-то.
kadaad .
От такой игры Динамо хочется просто блевать.
Александр Шевченко
Это не поляки и не всякие немцы со второй и третьей лиги же. Но все равно тоска печаль, особенно Миколенко.
Predator
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
New Zealander
Кто бы что не говорил, но новички у ДК все топовые
Укрмолоко
А что? Второй состав проиграл второму. Жора не вытащил, потому что в упор бил. Хотя двухходовку простую проспали. Судья на шабашке, как сказал комментатор, и ничего не добавил. Что тут можно понять? Может быть первый состав бы и выиграл. То Таке... пока не пойдут зачётные игры.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mole-M@ks__7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
--smart-Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил