Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 липня 2021, 15:06
21208
76

І тут не можна. Рух не зможе проводити домашні матчі на стадіоні Динамо

Львівському клубу ніде грати

| Оновлено 19 липня 2021, 15:06
21208
76
І тут не можна. Рух не зможе проводити домашні матчі на стадіоні Динамо
ФК Рух. Григорій Козловський

Львівський «Рух», незважаючи на прийдешній старт нового чемпіонату України, до цих пір ще не затвердив домашній стадіон, на якому прийматиме суперників.

18 липня, після того як львів'яни не змогли домовитися з орендою «Арени Львів» та отримали відмову на проведення матчів на стадіонах «Україна» у Львові та на Центральному стадіоні в Тернополі, «Рух» звернувся з листом до київського «Динамо», дозволити львів'янам заявити для домашніх матчів стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського.

Однак, як зазначає джерело в УАФ, комітет зі стадіонів УАФ не зможе піти назустріч «Руху» і заявити клубний стадіон «Динамо» для проведення домашній матчів в УПЛ. Головний мотив відмови - географічна «прописка» «Руху», який за регламентом не може проводити домашні матчі так далеко від свого місця реєстрації.

Також, за наявною інформацією, дедлайн по ситуації з домашнім стадіоном для «Руху» - 19 липня. Якщо до вечора львів'яни не зможуть домовитися про оренду «Арени Львів», з великою часткою ймовірності львів'яни не отримають документи по атестації для участі в новому чемпіонаті.

Оцініть матеріал
(144)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 76
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jakub Lukasz Salamaj
Потрібно давити тих гнид що сидять у федерації футболу
Олександр Фурманов
Футбольна мафія зовсім некерована. Отримали достатньо,щоб будь якою ціною звільнити місце для тих,хто хабар заніс і мусять якусь команду ліквідувати. Підвернувся "Рух" без стадіону, ось і вчепились. "Олімпік" і "Шахтар" могли грати в Київі, бо географічна відстань між Київом і Донецьком всього 717 км, а це зовсім близько. Від Львова до Києва 540 км, це так далекл,це ж вам не 717 км,що можна на велосипеді прилетіти.Навідь ці падлюки причину придумати не спроможні. Саме цьому нашому футболу гаплик і нічого доброго чекати не треба.
nikokiev
УАФ уже совсем обнаглели. Чемп ели дышит, а они в наглую с клубов бабло требуют....
Если РУХ не может в Киеве играть, нехай Шахтёр, "....який за регламентом не може проводити домашні матчі так далеко від свого місця реєстрації." едет в Мариуполь, нечего им в Киеве делать!
Maks23
Шахтёр мог бы в том же мариуполе играть а не в киеве..двойные стандарты..
OttoKesterr
А Шахтар ближче зареєстрований до Києва ніж Рух?
dudigo78
ну просто чисто теоретично. Припустимо у Львові не має такого стадіону як ЛА. І що тоді? Два клуби на смітник? Зрозуміло, що в такому разі стадіон Україна отримав би третю категорію, а якщо і треба було, то і четверту. Завжди в нашому футболі були якісь скандали і мутки, але те, що відбувається за Павелка, то це просто якийсь театр абсурду
FatalisTUA
Дії УАФ та Павелка - це звичайнісіньке, нічим не прикрите, показушне свавілля. В Україні й так біда з командами, так ці бандюгани вирішили ще один проект потопити. Люди вкладають кошти, будують круту базу, розвивають команду у всіх напрямках, а якісь чмирі просто це все ломають "через коліно". І немає на них управи.. Може час коктейль "Молотова" один другий кинути в офіс або авто цих горе-керівників? Взагалі будь-який страх втратили..
Oleksandr Kelym
Павелко - корупційне падло !
Душе Рух з усієї сили: схоже що українському футболу таки гаплик..... Бабло перемагає добро !
Istm
тепер у когось лишились питання, чому клуби успішно виступають в першій-другій лігах, а варто піднятись в УПЛ - їх починає трусити фінансово?
ффу/уаф, чи як би воно не називалось, вже давно слід розформувати повністю. Своїх функцій воно не виконує:
- підготовку збірних провалює
- нормально чемпіонати організувати неспроможне. Ще не розпочався чемпіонат в УПЛ, а вже переноси оголошені
- захистити інтереси країни в міжнародних футбольних інстанціях неспроможне. Два останніх провали - так звана ліга націй, конфлікт із швейцарцями, та питання з формою
- питання суддівства - то взагалі абзац. Що, зокрема, підтвердилось тим, що на євро не працював жоден український арбітр
- питання трансляцій вирішити неспроможні
gvs58
В Україні дві проблеми: корупція і безкарність! І вони скрізь!
axylinam
Руху нельзя играть далеко от регистрации,а Шахтёру можно-очередная уголовщина от украинских футбольных властей
vasilichn
Кротам разрешили играть где они захотят, т.к. боятся Ахметки. А Козлик им по-боку...
romario1501
Головний мотив відмови - географічна «прописка» «Руху», який за регламентом не може проводити домашні матчі так далеко від свого місця реєстрації.
Чого ж тоді Шахтьор не грає за місцем своєї реєстрації в Маріуполі ???
17031984aleks
Я вважав, що федерація повинна допомагати клубам у вирішенні таких проблем. А вони тільки придумують ці проблеми. Про який розвиток футболу може йти мова.
bullyUA
Киевские болельщики должны поправить ситуацию и выкурить Шахтер из Киева как львовские болельщики выкурили их из Львова. Нафик по месту прописки в Мариуполь.
vasilichn
Гриша видать отказался "заносить" в УАФ, вот его и гнобят...
Maks23
Бред..мариуполь в киеве играл даже..что попало..
zzg77
Я считаю, что всю банду Павелко надо гнать сраной метлой! Произвол и полнейший беспредел!
padlo95
А почему Шахтер может играть так далеко от места прописки!?
Ирина Волошкевич
УАФ запретил Руху играть в Киеве - слишком далеко от родных пенат (места регистрации)!... Оно и понятно, Рух - не Шахтер, и даже не Олимпик. Это им можно играть там, где захочется. Я понимаю, в Донецке нельзя, но вместо Мариуполя, Полтавы или даже Харькова (все - явно ближе к Донецку!) Шахтер играл даже во Львове (!!!), теперь вот - в Киеве... Или они перерегистрировались на Киев? "Родину продали?!"