Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3548
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Це були найкращі збори за мої останні роки»

Наставник «Дніпра-1» висловився про поразку від «Зорі» в контрольному матчі

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Це були найкращі збори за мої останні роки»
scdnipro1.com.ua

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч поділився думками про контрольний матч із «Зорею» (0:1).

«Цього літа в нас всі спаринги дуже кваліфіковані: «Ворскла», «Олександрія», «Колос» і, ось, сьогодні суперником була єврокоманда, яка довела свій клас у напруженому бойовому матчі. У першому таймі вони тиском, агресією, пресингом створили багато проблем. Вони це робили не лише з нами, а й з «Динамо», «Шахтарем». Це їхній стиль, який виходить дуже вдало. Ми це перетерпіли. Попри те, що вони домінували з м’ячем, не можу сказати, що до голу мали чіткі моменти. Навпаки, ми мали моменти на контратаках. Ми гралися з простором, а вони грали з м’ячем. Припустилися єдиної помилки у центрі поля, і вони завдяки кваліфікації та майстерності реалізували це у гол. Це їхній козир в ромбі. Якщо не перекрити певні зони, вони створюють проблеми.

Думаю, що з сьогоднішнього поєдинку ми можемо багато чого взяти. Коли їхній темп впав у другому таймі, і пресинг вже був не той, ми дісталися до м’яча, почали нав’язувати наші атаки. З’явилися моменти і після наших відборів. Матч вийшов напружений, і може піти в актив.

Команда готова та з нетерпінням хоче почати чемпіонат. Чекаємо ще пару футболістів, щоб доукомплектуватися та сконцентруватися остаточно на початку чемпіонату. У Полтаві завжди важко грати, команда також грає у єврокубках. Проти них теж був хороший спаринг… Можу сказати, що це були найкращі збори за мої останні тренерські роки. Ніби грали в УПЛ вже. Можливо, немає такого психологічного тиску, але напруга є дуже високою. Такої кількості єдиноборств не було, напевно, коли ми грали тут з ними наприкінці чемпіонату. Вони не хочуть поступатися; ми теж не прибираємо ніжки. І це добре», - сказав Йовічевіч.

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Укрмолоко
6-е место обеспечено.