Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2021, 19:12
4271
40

Рух заявив стадіон в Тернополі в якості резервного на УПЛ

Клуб надалі сподівається грати на стадіоні «Україна»

| Оновлено 16 липня 2021, 19:12
4271
40
Рух заявив стадіон в Тернополі в якості резервного на УПЛ
ФК Рух

«Рух» повідомив про те, що заявив стадіон імені Романа Шухевича в Тернополі в якості свого резервного на сезон 2021/2022. Відповідний лист львівський клуб направив в УАФ і УПЛ.

Основною домашньою ареною у «Руху» надалі заявлений стадіон «Україна» у Львові, незважаючи на те, що під час атестації УАФ отримав другу категорію, що не дає йому право проводити матчі УПЛ.

У своєму листі «Рух» також попросив надати список недоліків стадіону «Україна», які заважають йому отримати третю категорію і право проводити матчі УПЛ. «Рух» заявив, що після отримання списку проблемних місць стадіону усуне їх, щоб мати можливість проводити матчі УПЛ на цій арені.

У своїй заяві «Рух» повідомив, що подальший діалог клубу і УАФ буде проходити в публічній площині.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Супергол Діаса, м'яч Беллінгема. Реал здолав Кадіс, коли буде чемпіонство?
Футбол | 04 травня 2024, 19:13 0
Супергол Діаса, м'яч Беллінгема. Реал здолав Кадіс, коли буде чемпіонство?

Гра завершилася з рахунком 3:0, Лунін залишився на лаві запасних, у воротах грав Куртуа

Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»
Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0
Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
УАФ зараз і стадіон в Тернополі забракує....
Vbolivalnyk-Peter
Павелко і Ко в гонитві за баблом готові знищити цілком легендарну для українського футболу арену (Стадіон Україна, якщо на ньому ще кілька років не проводити матчі та не відновлювати інфраструктуру розипиться - або знесуть та щезне (найймовірніше), або знесуть та побудують нову (мало в це віриться) . Козловський готовий інвестувати в цей стадіон кошти та довести його до відповідних вимог. Від федерації всього навсього вимагалося нудоти завчасно перелік тех моментів, які слід виправити, а не перед самим сезоном понижувати арену в класі, вже після того, як її заявив клуб (а взагалі два клуби ) у якості домашньої, заганяючи таким чином клуби у ситуацію або Арена Львів, або....Арена Львів (100% мають, скажімо так, зацікавленість)... - одним словом "паливо" страшне.
Vladislav Pohily
Болельщики в этом споре похоже вообще никого не интересуют. Правильно, клубы ведь играют для президентов, кому те болельщики нужны). Пусть ездят в Тернополь.
Burevestnik
у ФК Динамо запасной - стадион им. Лобановского
А у Шахтера?
Геннадій Чоловенко
УАФ - ганьба українського футбола. Павелко - гнида. Фактично мова йде про шантаж клубів. Або переплачуєте і граєте на Львів-Арені або шукайте інші варіанти. ФК Рух знайшов. Молодець! І вибір не поганий. Стадіон в Тернополі суперовий і не буде вимагати таких грошей як Львів-Арена. Але УАФ зараз виглядає як бандюк з великої дороги. Павелко - геть!!! Сьогодні він шантажує львівську клуби, а завтра може таке робити з будь-яким стадіоном і клубом. Цій прокацапськй гниді треба йти у відставку.
Геннадій Чоловенко
УАФ - ганьба українського футбола. Павелко - гнида. Фактично мова йде про шантаж клубів. Або переплачуєте і граєте на Львів-Арені або шукайте інші варіанти. ФК Рух знайшов. І вибір не поганий. Стадіон в Тернополі суперовий і буде вимагати таких грошей як Львів-Арена. Але УАФ зараз виглядає як бандюк з великої дороги. Павелко - геть!!! Сьогодні він шантажує львівську клуби, а завтра може таке робити з будь-яким стадіоном і клубом. Цій прокацапськй гниді треба йти у відставку.
MasterSith_2013 Кысельов
Такий клуб як Рух має мати свій стадіон по типу арени Львів. Цей фк точно у Львові не на один день як то кажуть.
Орлов Михаил
А Бердичив чого не катыть?
Орлов Михаил
Тернопыль, то де Шухевич наротиви видкривав?
Igorok Киев
Развалякайте нах стадион арена Львов
и снимитесть с чемпионата и не е.би.те мозг всем со своими проблемами и своими убогими командами, всем станет намного легче. Потом будете рассказывать друг дружке с бакалом мочи от львовского пивзавода, что все виноваты кроме вас, потому что вы такие белые и пушистые додики
1-й тур
Почему не в Бурштыне?
Igorok Киев
На одних концертах стадион этот стадион не сможет долго существовать, он предназначен для футбола!!!!!!!!!!!!
Igorok Киев
Сделайте 10 клубов в УПЛ для команд которые могут играть и не надо эти минтаи Рухи металломы и им подобные, не похороните наш футбол, пускай бодаются в первой и второй лиге и играют там где они хотят!
Igorok Киев
Поэтому у нас такой уровень футбола из-за этих жлобов и нищибродов Даже не могут создать условия для своей аудитории, болел, не могут играть нормально чтоб выходить в еврокубки, так ещё условия свои диктуют!
Igorok Киев
Такое ощущение что во Львове одни бараны во главе с его сером который даже мусор не знает куда деть, срет везде и вокруг себя по областям, даже в Киев возили свои отбросы, позорники
Igorok Киев
Где вы такие твердолобый берётесь!?! Этот стадион дал вам шанс, когда его делали под Евро, его делали с учётом на то, что стадион будет собирать тысячи болельщиков а не для концертов и всякой Ху..ты!
Fangold
Рух - ганьба українського футболу
Igorok Киев
Я больше чем уверен что люди будут ходить на Арену Львов, чтоб хорошо провести время , появятся болельщики и завсегдаи которые будут постоянно ходить и смотреть матчи Премьер-Лиги
Igorok Киев
Нах сдался тот стадион наполуразваленый если в красивом городе Львов есть прекрасная Арена Львов!!!