Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 липня 2021, 16:47
520
2

Гарет САУТГЕЙТ: «У фінал вийшли дві найкращі команди турніру»

Наставник збірної Англії - про матч проти Італії

| Оновлено 10 липня 2021, 16:47
520
2
Гарет САУТГЕЙТ: «У фінал вийшли дві найкращі команди турніру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гарет Саутгейт

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт поділився очікуваннями від фіналу Євро-2020 проти Італії, який відбудеться в неділю, 11 липня:

«Це видатна команда. Думаю, що в фінал вийшли дві найкращі команди турніру. У цьому немає сумнівів. Результат залежить від того, хто з нас краще зіграє саме в цей день.

Вийшовши до фіналу, ти повинен виграти його. Ми знаємо, що буде складно, але перемога повинна бути нашою метою, в неї треба вірити.

Я уважно стежу за Італією вже два роки, тому знаю, яку роботу виконує Роберто Манчіні. У них дуже чіткі ігрові ідеї, відмінний характер, вони грають з великою енергією. Вони сильні тактично, як і всі італійські команди. Але нинішня збірна Італії грає сучасно, вона відрізняється від італійських команд, за якими я спостерігав в дитинстві.

Готуючись до фіналу чемпіонату Європи, ми натхнені. Ми прекрасно розуміємо, що це означає для країни. Це була прекрасна подорож, але, потрапивши у фінал, ти повинен перемогти.

Ми зіграємо проти збірної з найкращою статистикою в Європі за останні три роки. У них дуже досвідчені гравці і неймовірний тренер».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
одну знаю - Италия, а вторая какая?
Londonbeat
Вот это корректное высказывания. Лучшие на мира или Европы. А лучшие команды турнира. Потому что через месяц могло бы всё сложится иначе.