Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 10 липня 2021, 02:07
1565
0

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Я скучила за тенісом»

Українка - про перемогу над Сарою Еррані

| Оновлено 10 липня 2021, 02:07
1565
0
Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Я скучила за тенісом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Сьогодні Даяна Ястремська вийшла в півфінал турніру WTA в Гамбурзі, обігравши в двох сетах Сару Еррані. Українка, яка проводить свій перший турнір після повернення, поділилася враженнями від матчу:

«Що мені потрібно було для перемоги сьогодні? Так все потрібно було (сміється), звичайно, терпіння обов'язково. Гра то йшла, то не йшла, але я намагалася зробити все, що в моїх силах. Думаю, що мені потрібно більше матчевої практики.

Звичайно, дають знати про себе нерви, я переживаю, але разом з тим найкраще, що я відчуваю зараз, це те, що я можу грати і змагатися. Мені подобається грати в Гамбурзі, я скучила за тенісом і всім, що з ним пов'язане. Я рада, що граю тут. Сподіваюся, що і глядачам гра теж сподобалася, дякую за вашу підтримку.

Якщо говорити про майбутній матч проти Габріели Русе, то я сьогодні вперше бачила, як вона грає. Вчора ми розмовляли в роздягальні, вона приємна дівчина. Для мене важливо бути зосередженою. Не має значення, що вона кваліфайєр. Вона - хороший гравець, я - хороший гравець, сподіваюся, що у нас вийде цікавий матч».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.