Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 липня 2021, 01:57
4489
5

Олександр ДЕНИСОВ: «Пенальті у ворота Данії підмочив репутацію Євро-2020»

Відомий журналіст – про скандальний вихід Англії у фінал чемпіонату Європи

| Оновлено 09 липня 2021, 01:57
4489
5
Олександр ДЕНИСОВ: «Пенальті у ворота Данії підмочив репутацію Євро-2020»
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу збірної Англії над національною командою Данії (2:1) в матчі 1/2 фіналу Євро-2020.

«Данці почали Євро з драматичної ноти, втратили Еріксена, злітали в Баку, добряче обіграли Росію, пройшли в плей-оф. І отримали ось такий пенальті... Мені здалося, що одним з найбільш заряджених гравців сьогодні був Каспер Шмейхель. Стартовий склад данців був передбачуваний.

Саутгейту передрікали непростий матч після України. Сьогодні Англії довелося постаратися. У стартовому складі вийшов Сака, який не грав у чвертьфіналі. Англія до цього матчу забила всі свої голи з центральної зони. Данці робили ставку в цьому матчі на стандарти. Якщо Англія і повинна була пропустити на цьому Євро, то цей гол мав бути таким шикарним. Гол Англії також шикарний. Знову з центральної зони, знову не втримали... протягом 90 хвилин Саутгейт зробив тільки одну заміну. Вийшов Гріліш. У данців пішли заміни від 60-тої хвилини. Вийшли Поульсен, Норгард, Васс.

Не варто забувати, що УЄФА реалізувало систему ВАР після того, як Стерлінг спіткнувся об траву в матчі з Шахтарем. Сьогодні Стерлінг все поміняв назад. Навіть маючи ВАР, присутній людський фактор. Цей пенальті заплямував репутацію турніру. Я думаю, що якби дійшло до серії пенальті, Шмейхель виграв би цю серію.

При всій цій історії з другим голом, Англія пройшла цей турнір дуже рівно. Крім того, що англійці грали вдома, вони не пустили в країну уболівальників данців. Кейн круто проводить це Євро. Він вирішує і забиває. Він лідер Англії на цьому Євро», - сказав Денисов.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 0
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України
Футбол | 27 березня 2024, 14:11 17
«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Стерлинг?
Я вообще то думал что, необходимость разработки и внедрения VAR - заслуга Девича и "заслуга" Кашшаи, который не засчитал его гол в ворота Англии на ЕВРО-2012.
euro2012_za_2012euro
В случае победы Англии на ЕВРО – Данни Маккели уже насудил себе на памятник!
/
Памятник Бахрамову стоит в Баку перед Республиканским стадионом, с середины 1990-х носящим его имя. Открытие состоялось 14 октября 2004 года в преддверии матча между сборными Азербайджана и Англии в рамках отборочного цикла чемпионата мира. Главным действующим лицом в торжественной церемонии открытия памятника был сэр Джефф Херст !!! Да-да тот самый Херст - Спорный гол которого, с одобрям Бахрамова засчитали.
Участие в церемонии приняли также президент ФИФА Йозеф Блаттер, член исполкома ФИФА Мишель Платини и другие.
S&L
Да о чём Вы говорите? Кто какую репутацию подмочил, что за вздор?! Судья 100% пенальти не назначил во втором тайме, когда откровенно дали по ногам несколько раз и завалили игрока сборной Англии, весь мир видел, судья не посредственно получает рекомендации перед матчем, сохранил дух игры, бла-бла и всё такое. Ну а в доп. время конечно поставил полу-левый пеналь. Всё по делу, это вторая сторона одной и той же монеты. О чём речь вообще? Англия заслуженно вышла в финал, а Дания ну Мега-молодец, скорей и третье место возьмёт!
HaloGen
Да не сильно то и подмочил ... он неоднозначный и сложный для принятия решения даже с VAR это да.
в конце концов в финал дошли самые достойные: Италия и Англия, финал который ждало большинство