Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 липня 2021, 17:07
22179
58

Адмінресурс для зустрічі збірної? Фанати викинули прапори України як сміття

Ігор Мірошниченко висловив обурення тим, що сталося в Борисполі

| Оновлено 06 липня 2021, 17:07
22179
58
Адмінресурс для зустрічі збірної? Фанати викинули прапори України як сміття
Facebook

Колишній спортивний журналіст Ігор Мірошниченко висловив обурення тим, що сталося в Борисполі після прильоту збірної України.

Команду Андрія Шевченка, яка дісталася до чвертьфіналу Євро-2020, в аеропорту зустріли вболівальники, але після заходу вони викинули прапори як сміття.

Громадський і політичний діяч, народний депутат України VII скликання Ігор Мірошниченко у соцмережі Facebook вказав, що для зустрічі команди Андрія Шевченка був задіяний адмінресурс:

«Ненавиджу, коли телебачення намагається пхати мені в голову фуфло. Як у колишнього телевізійника й політика, даруйте, в мене професійна деформація. 

Тому,  там, де більшість з вас бачить, як палкі вболівальники масово у аеропорту зустрічають національну збірну, я бачу лише організовану групу людей, яких чи то за гроші, чи за інші преференції, або з використанням адмінресурсу,  привезли до аеропорту і роздали однаковісінькі новенькі прапори на новеньких вудочках. 

Прапорів, як буває в таких випадках, більше, ніж прапороносців, тому доводиться носити по декілька в кожній руці. Ну, а коли місію виконано, національні прапори скидають додолу на купу, як сміття. 

Саме оте сміття, за яке гравці і тренер збірної поліглот Андрюша Шевченко має всіх нас, українців. Бо виконавши обов‘язкову ритуальну процедуру з виконанням «славня», англо-італомовний головний тренер з Двірківщини не зміг вичавити з себе пару слів подяки українською тим, хто таки справді за збірну щиро вболівав і, можливо, серед організованої юрби щиро, а не з примусу, затесався. 

Доти, доки публічним «рускаізичним» особам в країні примусово не приставлять перекладачів, а ми не змусимо загальним осудом їхнього невігластва себе поважати, нічого в Україні не зміниться».

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 22:45 0
Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді

Медісон Кіз виграла у Онс Жабер у чвертьфіналі тисячника у столиці Іспанії

Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 01 травня 2024, 11:30 23
Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Після нещодавнього подвійного протистояння із «Зорею» гірники тепер двічі зіграють із одеситами

Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Это глумление над украинским флагом-нужно открывать уголовное дело,вопиющий случай,неужели павелко это организовал?
der_MaiStier
Справедливо. Збірна Пазіка - це багато показного піару для даунів і жалюгідна реальність. І сам Пазік зі своєю шаленою обмеженістю, як верхівка айсбергу
VIPsector1
Зустрічали збірну. За гроші. Ганьба імені павелка. Найкраще, що було подливом, особиста підписана відставка цього клоуна. Але ніт))) герой… Англійський сором!
zelia73
в любой нормальной стране мистер ээээ---улетел с своей должности--а у нас мафиози павелка типа встречает героев---ЖЛОБСТВО И ПОКАЗУХА ЭПИЦЕНТРОВСКАЯ---СБОРНУЮ ИСКРЕННЕ ВСТРЕЧАЛИ ПОСЛЕ ИГРЫ С ГРУЗИНАМИ---КОГДА ВЫШЛИ НА ЧМ 2006
DK1961
Лицемерие , ложь и вседозволенность (на лохметовское бабло и при молчаливом согласии власти) - визитная карточка павелкинской банды. ИМ можно воровать бюджетные деньги и деньги УЕФА. Можно сокращать календарь УПЛ в угоду шлюхтерам (а потом перетренированная сборная с трудом доигрывает игры ЕВРО 2020). А нам остаётся эту ложь и фуфло просто принимать и соглашаться?
Андрей Саламаха
На мою думку наша збірна сама гірша та бехребетна на цьому фіналі Євро! Шевченку треба було вибачитися за таку гру, яку показувала збірна, що він очолював. А зустріч дійсно була "масовкою". Я б не за які гроші не поїхав кричати слова підтримки цим "амьобам". а не футболістам! Мені брідко на них було дивитися. Коли вмикав телек, якщо це показували у новинах, одразу перемикав канал.
gvs58
Повністю правий Мірошниченко!!! Але, доки в федерації є (чи будуть) павєлки, нічого не зміниться!!! Слава Україні!!!
Vadum Hrynchuk
Удочка не флаг, в хозяйстве вещь нужная. Или, по той же логике, не проходит по статье расходников, поэтому учет выдачи велся как положено. Но не ждать от Павелко голимой показухи было еще большим инфантилизмом, чем от наших победы на Евро. Реальность - это то, что не исчезает, когда перестаешь в нее верить...
Trollface
Сборная никакая, но флаг здесь не причем.
Доброгорский Юрий
Знаю что многие искренне приехали сказать сборной спасибо...
Но перформанс Эпицентра с организованным подвозом сотрудников обесценила эту встречу...
suforza1921
Ну, по-перше, якби наша збірна виступила, як угорці, її теж ніхто не зустрічав би. Угорська культура вболівання одна з найкращих у Європі, і відданості своїй команді нам у угорців треба повчитися. Права паплюжити футболістів, які вийшли до вісімки найкращих у Європі, вище французів, німців, португальців ми точно не маємо. Як і обзивати їх "каліками", "кривоногими", тим більше.
Але.
а) для чого була ця показуха з удаваною зустріччю збірної? Кому це потрібно? Аби рашисти, сепарня, та інші подібні "друзі" срач розводили і глумилися з нас?
б) хто давав право цим недолюдкам кидати національні стяги?. Після такого їх треба віднайти і завести кримінальні справи за наругу над національними символами. Не можна таке спускати з рук. Їм ще пощастило, що не потрапили під гарячу руку бійців АТО.
bow
Это было СРАЗУ ясно и без всякого бывшего мирошниченко. Те люди, в большинстве своём, даже понятия не имели про Евро 2020, и почему оно в 2021...
zelia73
сбу только кореша клоуна может отмазывать фильку---прямое доказательство---не уважение к гос символике---флагу---уголовная статья
Trasher311987
Очень интересно.
Рано или поздно многое всплывёт.
Я ж говорю много вопросов к заявке на евро.
Почему то так быстро выздорвел буяльский.
Шевченко не даёт никому интервью кроме каналов футбол.
Есть подготовленные вопросы.
Посмотрим дальше.
adidas777
Ну хватит уже про эту проплаченную акцию!
Только самый отбитый человек мог поверить, что сборную после таких плевков в нас болельщиков, с безобразной игрой, кто то мог встречать!
С криками
- Герои и молодцы....
А вот Папвелко было просто необходимо, сохранить хорошую мину, при плохой игре!
Вот и сострапали на скорую руку эту дешёвую акцию, со встречей сборной...
Pol Chopa
Даже при совке после демонстрации подьезжала машина куда складывали(сбрасивали),портреты чл.политбюро,флаги,транспоранты,а тут дикость! которая зачастую(к сожалению) присуща этому поколению.
rasta13
Он чертовски прав к глубокому сожалению.
Sukiyaki
Чем дальше, тем веселей((
Далі буде...
Local78
Справді ця павелковська показуха і популізм виглядає в кращих совкових традиціях, соромно це бачити, хоч з другого боку, така ж ситуація в цілому по Україні.