Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 липня 2021, 12:20
9723
22

ФОТО. «Ми відчували вашу підтримку». Як вболівальники зустріли збірну

Головний тренер команди Андрій Шевченко подякував фанатам

| Оновлено 05 липня 2021, 12:20
9723
22
ФОТО. «Ми відчували вашу підтримку». Як вболівальники зустріли збірну
УАФ

4 липня в аеропорту Бориспіль відбулася урочиста зустріч вітчизняної футбольної спільноти зі збірною України, яка вперше в історії потрапила до вісімки найкращих в Європі.

Зібралися тисячі українців із національною символікою, які вітали збірну скандуванням та оплесками. До події також долучилися відомі зірки української естради – лідер групи ТНМК Фоззі, соліст групи СКАЙ Олег Собчук та репер ЯрмаК, які разом із вболівальниками виконали на честь команди Гімн України.

Головний тренер команди Андрій Шевченко подякував вболівальникам: «Я вдячний вам за таку підтримку. Ви навіть не уявляєте, як це було важливо, коли ми виходили на матчі. Ми вдячні всім, хто приїхав підтримати команду, хто вболівав за нас в Україні. Ми бачили, ми відчували вашу підтримку. Я вдячний хлопцям за самовіддачу, за бажання й за той футбол, який вони продемонстрували. Слава Україні!»

ФОТО. «Ми відчували вашу підтримку». Як вболівальники зустріли збірну

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Скільки заробила Жирона з Довбиком і Циганковим за вихід до Ліги чемпіонів?
Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2
Скільки заробила Жирона з Довбиком і Циганковим за вихід до Ліги чемпіонів?

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OttoKesterr
Результат вищий очікувань.Гама емоцій від поєдинку до поєдинку неймовірна. Дякую за за ваше ставлення! Переможець той хто робить правильні висновки. Сподіваюсь ми будемо такими. Потрібно якісно змінювати підхід до дитячо-юнацького футболу з урахуванням нинішніх трендів. Дітям треба прищепити пресинг, контрпресинг, вихід з-під пресингу, зробити їх психологічно стійкими(не піхать після кожної невдалої дії а показати як правильно, без агресії і зверхності). Шевченко витиснув максимум з цієї збірної в межах декларованої ним моделі гри. Надіюсь цей максимум поліпшиться на найближчих мейджорах але для цього футболістам потрібно рости за рахунок переходу в більш інтенсивні, ніж УПЛ, чемпіонати.Та й сама УПЛ повинна ставати конкурентоспроможністю. І, звичайно, ДЮСШ повинні навчати дітей грати в сучасний футбол: без лонгболів, страху за невдачу і розконцентрованістю. Звучить як утопія в наших умовах але це є необхідністю аби не повторювались такі матчі як з Австрією і Англією.
Нас не повинен п'янити результат - 1/4 Євро 2020. Нам є куди рости і ми знаємо як це зробити. Потрібно лише щоб цим зайнялися люди відповідала за це. Ви є професіоналами тільки якщо ви наймаєте на роботу професіоналів.
А збірній ще раз ДЯКУЮ! Слава Україні!
korsun_skif
Какая то встреча слишком театральная вышла. Такое впечатление, что болельщики там купленные стояли. Да и игроки понимали, что евро они по большому счету провалили, а 1/4 это очень счастливое стечение обстоятельств.
KoPoJIb_KpoToB
Сколько за этот митинх платили ?
bolela11111
Шоу и понты. Не удивительно, что Зинченко стоит скислый. Наверняка все понимает.
Sergii Sila
З такими бездарями одна четверта непогано,але почті всі бачили що це все дякуючи шаленому фарту. І не треба розказувати про самавідачу . Якщо вона і була то майстерності нуль.На хваленых легионеров жалко было смотреть.А хвала команде от нашей неполноценности.
Elblanko
Пардон, хто всі ці люди??? Вони матчі дивились? Вони матчі збірної дивились???
Elblanko
Тисячі українців вітали збірну...??? 🤨🤨🤨
За що їх вітати, за позорний виступ?
rus
Если бы вы прилетели в Харьков, я был бы с вами!
kiev66
езультат на Евро исторический. однозначно. Слабовата память у этих лохов англичан. 1988 году этих пижонов возили так, что мало не показалось. Протасов три раза выход один на один не реализовал. 1-6 реальная цифра и игра. Это уровень. Эти лохи с Кейном и не просматривались бы. Браво Шевченко и команда. Итоговая таблица говорит о многом. Подвиг спортивный без комментов. Слава Украине!
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил