Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
4998
6

Порносайт готовий допомогти Барселоні продовжити контракт з Мессі

Зараз аргентинець знаходиться в статусі вільного агента

Порносайт готовий допомогти Барселоні продовжити контракт з Мессі
Getty Images/Global Images Ukraine. Лионель Месси

Контракт Ліонеля Мессі з «Барселоною» закінчився в кінці червня, і зараз 34-річний аргентинець формально перебуває в статусі вільного агента.

Допомога «Барселоні» в продовженні контракту зі своїм лідером може прийти звідки не чекали - від порносайту Stripchat. Він готовий заплатити каталонцям 10 мільйонів доларів для того, щоб профінансувати новий контракт Мессі.

Натомість «Барселона» повинна зробити платформу Stripchat своїм стрімінговим партнером на наступний сезон.

«Як завзятий футбольний фанат, я знаю, що «Барселона» шукає кошти, які дозволили б їй продовжити контракт з її обличчям - Ліонелем Мессі. Буде шкода, якщо Лео, провівши в клубі 20 років, піде.

Щоб допомогти з фінансовою стороною угоди, я б хотів запропонувати 10 мільйонів доларів за право бути основним стрімінг-партнером клубу в найближчому сезоні.

Stripchat спеціалізується на якісних стрімах для дорослих, і щомісячна аудиторія по всьому світу складає 420 мільйонів фанатів.

Скориставшись своїми технологіями, ми могли б доставити особливе задоволення вболівальникам, транслюючи футбольні матчі за участю Мессі на весь світ», - заявив віце-президент Stripchat Макс Беннетт.

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Порно Месси в чате 24 часа.
Ёкарный Бабай
Не слышал никогда о таком сайте. Куда смотрит браззерс и Джонни Синс? А вообще сейчас самый известный и богатый Onlyfans - 2 млрд долларов выручка в год. Почему они еще не содержат футбольные клубы, куда идут эти бабки, сделанные тупо из воздуха?
GloryUkraine
Краще промовчу, бо цензура. 😂
Владимир Копяк
На халяву,за какие-то жалкие 10 лимонов,хотят удвоить свою аудиторию любителей порнухи... На месте Барсы надо соглашаться,только сумма отступных должна быть на порядок выше.