Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 липня 2021, 16:40
804
0

Луїс ЕНРІКЕ: «Збірна Італії дуже схожа на Іспанію»

Наставник збірної Іспанії - про півфінал Євро-2020

| Оновлено 06 липня 2021, 16:40
804
0
Луїс ЕНРІКЕ: «Збірна Італії дуже схожа на Іспанію»
Getty Images/Global Images Ukraine. Луіс Енріке

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке поділився очікуваннями від півфіналу Євро-2020 проти Італії (6 липня, 22:00):

«Якщо думати, що окремі гравці важливіші за команди, в командному спорті великих звершень не бачити. Ми більше схожі на клубну команду, ніж на національну. Я бачу проблему в тому, що Італія така ж в цьому плані - справжня команда.

Я бачу, що гравці дуже раді і впевнені в тому, що по праву дійшли до півфіналу Євро. Це дуже складне завдання. Коли я грав за збірну, то ніколи не доходив до півфіналу, за винятком Олімпіади-1992. Тому я з розумінням ставлюся до того, що гравці отримують задоволення від цієї ситуації. Сьогодні ми провели тренування без високих навантажень - такі потрібні, щоб зрозуміти, як кожен з футболістів себе почуває. Так ось, всі хлопці виглядають прекрасно. Я за них радий.

Італія дуже схожа на Іспанію. Вона вже не любить, як раніше, грати від оборони і дивитися, що вийде. У неї є прекрасні гравці, націлені на володіння м'ячем. Бій за володіння м'ячем буде головним в цьому матчі.

Не думаю, що обидві команди зможуть домінувати одночасно, так що буде цікаво подивитися, хто вийде вперед в цьому аспекті. Ну і Італія - ​​справжня команда, яка і атакує, і захищається як єдине ціле, як і ми. Також вона високо пресингує - таке складно було уявити раніше. У обох команд будуть шанси».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.