Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

06.07.2021 22:00 – FT 1 : 1
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 липня 2021, 09:48
25549
32

Італія – Іспанія. Прогноз і анонс на матч 1/2 финалу Євро-2020

Інтригуюче протистояння двох топових збірних

| Оновлено 08 липня 2021, 09:48
25549
32
Італія – Іспанія. Прогноз і анонс на матч 1/2 финалу Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 6 липня, в Лондоні відбудеться перший півфінальний матч чемпіонату Європи з футболу, в якому Італія зіграє з Іспанією. Яскрава вивіска, адже між собою зустрічаються команди, які на цьому турнірі демонструють цілісний і якісний футбол.

Італія

Збірна Італії з першого туру Євро-2020 показала свої сильні якості і з кожним туром тільки зміцнювала позиції. Підопічні Роберто Манчіні не помітили свою групу, по черзі обігравши Туреччину (3:0), Швейцарію (3:0) і Уельс (1:0). Критики стверджували, що ці результати оманливі, адже здобуті в слабкій групі, але і Швейцарія і Уельс вийшли до плей-оф, швейцарці взагалі дійшли до чвертьфіналу, де поступилися Іспанії лише в серії пенальті. У плей-оф в Італії суперники були міцніші, з Австрією «Скуадра Адзурра» помучилася, але здобула перемогу з рахунком 2:1. З Бельгією теж був непростий матч, але і тут італійці дотерпіли і обіграли суперника з мінімальним розривом - 2:1.

Протягом турніру італійці добре грали в різних складах. Початок турніру пропустив Марко Верратті, де його добре замінив Мануель Локателлі. Потім матчі пропускав Джорджо К'єлліні, але ветерана замінив Ачербі. Зараз зв'язка захисників К'єлліні-Бонуччі в строю. В останньому матчі важку травму отримав Спінаццолла, який пропустить мінімум пів року, таким чином, його повинен замінити Емерсон.

У матчі з Іспанією інтригуючим буде протистояння середніх ліній, де італійська трійка Жоржиньо-Барелла-Верратті буде протистояти Бускетсу, Коке і Педрі.

Іспанія

Іспанія традиційно є одним з головних фаворитів будь-якого міжнародного турніру. На цьому чемпіонаті команда Луїса Енріке довго запрягала. Невиразні нічиї зі Швецією і Польщею не сподобалися уболівальникам. Дуже багато негативу дісталося форварду Альваро Мораті, який ніяк не міг реалізувати свої моменти. Потім команда реабілітувалася, знищивши Словаччину (5:0). В 1/8 фіналу був дуже хороший матч з Хорватією (5:3). Хоча по ходу матчу іспанці втратили перевагу і гра перейшла в додатковий час. Але в екстра-таймах «Фурія Роха» не залишила шансів хорватам і перемогла. Незважаючи на сценарій поєдинку, перемога Іспанії була очевидною.

Ключовим гравцем цієї команди є Серхіо Бускетс, саме в перших матчах, коли хавбек відбував ізоляцію через коронавірус, в Іспанії були проблеми з розіграшем м'яча. Зараз команда демонструє свій футбол, контролюючи м'яч. Матч 1/4 фіналу з Швейцарією став для іспанців одним з найневдаліших. Команда лідирувала в рахунку, але втратила перевагу, а потім не змогла дотиснути суперника, який був у меншості. Але в серії пенальті все вирішилося і тепер Іспанія буде змагатися за вихід до фіналу.

Прогноз

Вважаємо, що це буде рівне протистояння, де більш стабільна Італія повинна здобути перемогу. Нашим прогнозом буде ставка - перемога Італії з коефіцієнтом 2.46 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади:

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон, Барелла, Жоржиньо, Верратті, К'єза, Іммобіле, Інсіньє.

Іспанія: Сімон - Аспілікуета, Ляпорт, Торрес, Альба, Коке, Бускетс, Педрі, Торрес, Мората, Ольмо.

6 червня, вівторок

Італія – Іспанія
Лондон. Стадіон «Вемблі». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал «Україна», відеосервіс OLL.TV 
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
ІТАЛІЯ – ІСПАНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Испания играет не уверенно. Ставим на Италию.
onco-clown
За Италию! За веселый и немного бесшабашный атакующий футбол! Даешь Италию против унылых прагматичных Англичан в финале!
Andriy Zimich
На вечерю зварю спагетті і буду вболівати за Італію!
Cruijff
За Серією А майже не слідкую, як і за товариськими / відбірними матчами збірної Італії, тому те, що показує ця збірна на чемпіонаті мене просто порвало!
Forza Squadra Azzurra!
Igorok Киев
Однозначно за Италию, испанцам будет сегодня жарко
dnepryanin
ИТАЛИЯ ВПЕРЕД!!!))))))))))
Igorok Киев
Италия сегодня Дания завтра ну и в финале Италия💯👍🏆🏆🏆
Saar
Італія -🏆🇮🇹
Саша Туманов
За Италию не болею, но надо чтобы выиграли именно они, надо...
Trasher311987
Forca Italy
Vladdal
Не думаю, что много голов будет. Команды хоть и умеют атаковать, но рисковать не будут. Думаю, 1:0, Италия.
lehach_08
фурия роха вперед)
Микола Унгурян
3-1, як повернення боргу за 2012 рік)))
tornado7272kh
Испания переживает смену поколений, банально и всеми заезженно , но факт... Италия на ходу, вышла из кризиса. Единственный шанс у испанцев - засушить игру и перевести в овертайм, а дальше серию пенальти. Да и то, после последней серии в исполнении испанцев - сомневаюсь, думаю макароны выиграют со счетом 2-1 .
Нашел прикольный кеф на КОМАНДА І ЧАС ГОЛА КОМАНДА 1 ЗАБ'Є ПЕРШОЮ І ПЕРШИЙ ГОЛ ДО 30 ХВ - 3,5 на sapphirebet
Saar
Єдине питання: чи достоно Емерсон замінить Спінаццолу? По Спінаццола-кращий латераль на цьому Євро! Швидшого одужання Леонардо! Півроку мінімум....(((((
euro2012_za_2012euro
Финал Италия -Дания.
Италия - чемпион.
bzzzzz
интересно в каком месте "Испания традиционно является одним из главных фаворитов любого международного турнира"
после ЧМ 2014 испанцы превратились в середняка не намного сильнее той же Швейцарии.
Если они каким-то чудом еще и Италию пройдут, со своим катанием мяча, это будет катастрофа.
Saar
Спінаццола визнавався двічі кращим на цьому Євро. На своїй бровці він розривав всіх суперників. Гравець Роми вибув мінімум нв півроку. Якби це не сказалось на сьогодгішншму матчі! Емерсон повинен бігати і за себе і за Спінаццолу!
Виктор Андрущик
Дания выиграет Евро.