Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 липня 2021, 17:03
16059
21

В'ячеслав ГРОЗНЫЙ: «Шевченко повезе збірну на чемпіонат світу»

Експерт висловився про майбутнє наставника збірної України

| Оновлено 04 липня 2021, 17:03
16059
21
В'ячеслав ГРОЗНЫЙ: «Шевченко повезе збірну на чемпіонат світу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний підбив підсумки виступу національної команди на чемпіонаті Європи. Україна дійшла до чвертьфіналу, де поступилася Англії (0:4).

«Для збірної України 1/4 чемпіонату Європи - це історичне досягнення. Ми увійшли до вісімки найкращих команд Європи, це супер. Для всієї України це великий успіх і фантастичний результат. Претензії до футболістів і тренерів будуть завжди - така реальність. Адже ми визнаємо, що програли Англії за всіма статтями, ми і з Австрією погано грали. Але результат такий, що ми дійшли до чвертьфіналу. Це не можна скидати з рахунків: програючи, ти отримуєш більше користі для майбутнього, ніж здобувши перемогу. Упевнений, тренерський штаб збірної України зробить правильні висновки і постарається зробити все можливе для зміцнення команди.

Розмови про відставку Шевченка? Я поки не чув такого в Україні, але в кожній країні є люди, які будуть просувати таку думку, що будуть незадоволені. Це особливість нашої професії, де від любові до ненависті один крок. Однак я впевнений, що ніяких проблем не буде - Шевченко буде далі готувати команду і повезе її на ЧС. Так, виконком Федерації завжди заслуховує підсумки, але ми ж розуміємо, що за 1/4 потрібно тільки аплодувати. А Шевченку - посміхатися, коли на прес-конференції ставлять запитання про відставку. Не більше того», - сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(165)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
На 1 місце надій майже немає. Щоб вийти з 2-го місця потрібно двох суперникв вибити у плей-офф. Як грає наша збірна плей-офф усі знають
Igorok Киев
нам с таким тренером и его кумом не чего не светит, все просрали в 1/4, верил до последнего, но Шева мягкотелый, он не знает и не умеет настроить команду, Вы ведили как Дания м Чехия играли? как последний раз, а мы играли как буд то товарняк играем! зачем говорить нашим футболистам что те у же бонусах япона мать! на я! это бывает раз в ихней жизни и в истории наверное!
Александр Ад
Шева на ЧМ с командой ?Разве что по гольфу
suforza1921
Посісти друге місце у групі цілком до снаги (про перше всерйоз говорити не варто). Усе ж фіни та боснійці не виглядають тими збірними, котрі не можна проходити. Але що далі? А далі плей-офф, який цього разу складатиметься з двох раундів. Тобто, аби вийти на ЧС, потрібно буде пройти не одного суперника, а двох, які посядуть, як і ми, друге місця у інших групах. Потенційно це Сербія, Чехія, Швеція, Австрія, Нідерланди/Туреччина, Швейцарія. І це, якщо не буде сенсацій, тобто на друге місце не опустяться умовні німці чи іспанці. Запитання, з таким рівнем гри, який є зараз, наскільки реально виграти два раунди плей-офф, змагаючись проти цих збірних? Як на мене, не більше ніж 15-20%. Зараз, хтось скаже, що на Євро є результат. Так, є. Але якщо гратимемо так і на далі, його більше не буде.
dudigo78
Шансів поїхати на чс трохи більше, ніж в казахів, тобто майже нема
Viktor Krichevskii
Там наверное среди тренеров мало кто с мозгами дружит...Какой ЧМ? Какой Шевченко?Лет на пять можно забьіть...Ротань ему в помощь!
Mr.Value
99 % что мы мимо ЧМ, так как надо обыграть Боснию оба раза, Финляндию и Казахстан на выезде, ну и дома с Францией хотя бы очко взять.
Владимир Копяк
Читаю опусы Грозного,его прогнозы на игры топ-команд, и задаюсь мыслью - это каким умным надо быть,чтоб дураком казаться....
Орест Орищишин
Рівень гри і фізичний стан збірної не дозволить нам попасти на ЧС-2022. Команда добре грала в Лізі націй а після - провал з якого ми так і не вийшли. Наша збірна на Євро - чемпіони по катанню мяча на свої ворота та поперек поля .
adidas777
Грозный угомонись! Здесь тебе денег не дадут за твоё медоносство!
moysha
Надежная замена Шевченку Русик Ротань. Обое прошли большую практику в клубах, вывели их в лидеры, имеют огромный опыт тренерской роботы и работают в сборной задаром. Обое рябое и два сапога пара.
Batya
Стьопа однозначно найсильніший на своїй позиції. Буй також, Довбик на підміну Яремі, а не буратіно із Динамо, Тимчик, а не Караваєв, який уже не стягує, Трубін, який ГРАЄ на виходах Маліна на своїй позиції, а не хрен знати де....... Однак усім вище перерахованим "ТРАВМИ ТА УШКОДЖЕННЯ" не позволили зіграти так, що аж окремими рейсами розліталися.... Щось скажете Андрія Миколаєвичу, чи надалі "ЧТО ЛИ КАКАТЬ" будете?....
Liverpool1982r
До сраки на раки відведе
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Геннадий Денисенко
На чемпионат мира нужно ещё и попасть ,а то окажется что некого будет везти на чемпионат мира!!!!
mist76
Повезёт разве что через лигу наций, отбор на ЧМ мы не пройдем
dadaali177188
Ага, конечно повезёт, да что там повезёт, он фурор устроит на ЧМ. В группе разобьет всех в пух и прах. На пути к финалу по сетке плей оф будут повержены все топы, и это только одиннадцатью игроками.
Слова набули нових значень
Туристами и за свои деньги.)
GloryUkraine
Блохін вивів команду з першого місця на ЧС-2006 і дійшов до 1/4 фіналу, Шева вивів команду з першого місця на ЧЄ-2020 і дійшов до 1/4 фіналу.
Інші і близько не стояли.
Блохін і Шевченко самі успішні тренери збірної України. 🇺🇦
fedd1979
Коли вже це мурло заткнеться...